Halil İbrahim YÖRÜK'TEN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Yörpet Gurup Petrolleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, RTSO Meclis Üyesi İş Adamı Halil İbrahim YÖRÜK, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

YEREL HABERLER 10.01.2022, 08:58
60
Halil İbrahim YÖRÜK'TEN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Yörük Mesajında; “Hukuk devletinin yaşatılması ve demokrasimizin geliştirilmesinde vazgeçilmez bir işleve sahip olan gazetecilerimiz, yaşadığımız dünyanın ve coğrafyanın daha güzel hale getirilmesinde vazgeçilmez bir yere sahiptirler. Yazdıkları haberler ve yaptıkları yorumlarla yaşananları geleceğe taşıyan gazetecilerin, eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunmasının, demokrasinin işlerliği açısından hayati öneme sahip olduğu aşikârdır. Ülkemizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır.

Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevlerinin peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, Basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, bu vesileyle tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve görevlerinde üstün başarılar diliyorum” Dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı