HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerinin protokol ziyaretleri devam ediyor.

YEREL HABERLER 06.01.2023, 10:18 06.01.2023, 16:07
13
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaret programı kapsamında Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette HGC’nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, dezenformasyonla mücadele kapsamında çıkarılan sosyal medya ve internet gazeteciliği, yerel basının önemi ve işleyişi hakkında Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman’a bilgiler vererek ziyaret kabulünden dolayı teşekkür etti.

Yerel basının önemine değinerek sözlerine başlayan Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ise, tarafsız, doğru ve ilkeli olarak basın ahlak kuralları içerisinde görevlerini yapan gazetecilere kamuoyunu aydınlatma konusunda her zaman destek olacaklarını, kanunlar nezdinde her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diledi. 

Yapılan karşılıklı konuşmaların ardından HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu tarafından Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman’a Antakya’nın Tarihi Evi’ni simgeleyen bir tablo hediye edildi. Ziyaret esnasında HGC Saymanı Mithat Kalaycıoğlu ise Hatay Halk Bilimi adlı kültür kitabını Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman’a takdim etti.

ANTAKYA KAYMAKAMI HARPUTLU’YA ZİYARET

HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette HGC’nin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, yerel basın olarak toplumun haber alma özgürlüğünü her zaman savunacaklarını, gazetecilik görevlerini mesai mefhumu gözetmeden basın ahlak kuralları içerisinde yapacaklarını belirterek Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’ya ziyaret kabulünden dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret esnasında HGC Saymanı Mithat Kalaycıoğlu, Hatay Halk Bilimi adlı kültür kitabını Kaymakam Harputlu’ya takdim etti.

HESOB BAŞKANI TEKSÖZ, ATSO BAŞKANI ÇİNÇİN VE ATB BAŞKANI MURSALOĞLU’NA ZİYARET

HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında resmi kurumların ardından HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

YEREL BASIN OLARAK ESNAFIN YANINDAYIZ

Hatay esnafının üst kuruluşlarından olan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü makamında ziyaret eden HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay esnafının sorun ve talepleri ile ilgili konulara yerel basın olarak her zaman destek vereceklerini belirterek ziyaret kabulünden dolayı Başkan Teksöz’e teşekkür etti.

YEREL BASIN OLARAK İŞ DÜNYASININ YANINDAYIZ

Hatay iş dünyasının çatı kuruluşu olan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATSO Meclis  Başkanı Selahattin Eskiocak’ı makamında ziyaret eden HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay iş dünyasının ve Hatay ekonomisinin sorun ve talepleri ile ilgili konularda yerel basın olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirterek ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ziyaret kabulünden dolayı teşekkür etti.

YEREL BASIN OLARAK TARIM SEKTÖRÜNÜN YANINDAYIZ

Tarım sektöründe faaliyet gösteren çiftçilerin üst kuruluşu olan Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamında ziyaret eden HGC  Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antakya’da tarım sektörünün sorunlarının çözülmesi ve taleplerinin karşılanması konusunda yerel basın olarak yanlarında olacaklarını ifade ederek ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’na ziyaret kabulünden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı