HOŞGELDİN 11 AYIN SULTANI

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Ramazan ayı münasebetiyle basın açıklamasında bulundu.

YEREL HABERLER 12.04.2021, 13:49
48
HOŞGELDİN 11 AYIN SULTANI

Ramazan ayının manevi önemine değinen Başkan Çalışkan, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’e erişmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Salgın sebebiyle kalabalık iftar sofralarımız olmayacak ama bu durum iftarlarımızı paylaşmaya asla engel değildir. Böylesine önemli bir ayı fırsat bilip birbirimize karşı sevgi, saygı, yardımlaşma, kardeşlik ve dayanışmayı en fazla hissettireceğimiz, yaşayacağımız ve yaşatacağımız bu ayı güzel bir şekilde geçirmek için yakın akrabalarımız, komşularımız ile ihtiyaç sahiplerini içinde bulunduğumuz şu zor günlerde her zamankinden daha fazla hatırlamalıyız” dedi.

 

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bu mübarek ayın hürmetine salgın sürecinin atlatılmasını, hem ülkemize, hem gönül coğrafyamıza ve acılar içerisinde kıvranan âlem-i İslam’a huzur, barış ve adalet getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı