İGC ÜYELERİ VE PROTOKOL İ̇FTARDA BULUŞTU

YEREL HABERLER 22.04.2022, 14:37 22.04.2022, 14:39
16
İGC ÜYELERİ VE PROTOKOL İ̇FTARDA BULUŞTU

İGC ÜYELERİ VE PROTOKOL İ̇FTARDA BULUŞTU

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından düzenlenen iftar programına, bölge ilçelerinden protokol üyeleri de katılarak gazetecileri yalnız bırakmadı.

Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği iftar yemeğine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, Hatay Basın ilan Kurumu Müdürü Halil İbrahim Parlak İskenderun, Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve aileleri katıldı.

İftar programı sonrasında kısa bir konuşma yapan İGC Başkanı Diyap Atar, Ramazan ayının özelliği bir arada bulunmak ve iftarları birlikte yapmaktır. Gazeteciler Cemiyeti olarak üyelerimiz ve aileleriyle birlikteyiz. Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan protokol üyelerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programına katılan protokol üyeleri adına kısa bir teşekkür konuşması yapan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Gazeteciler cemiyeti başkanı Diyap Atar nezdinde tüm yönetimi ve gazetecileri kutluyorum. Ailece güzel bir iftar programı oldu birliğimizin daim olmasını diliyorum”diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra gazetecilere, basın ilan kurumunun teşekkür belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı