KAZILAN YOLLAR SONRASI MAHALLE TOZ İÇİNDE KALDI

HATSU Sokak ve caddelerde içme suyu şebekesini yenilediği yerleri kapattıktan sonra haftalarca sokak ve caddeler toz toprak ve bozuk yollardan geçilmiyor.

YEREL HABERLER 06.07.2021, 15:55
22
KAZILAN YOLLAR SONRASI MAHALLE TOZ İÇİNDE KALDI

Vatandaşlar çalışma yapılan bölgelerdeki yollarda oluşan toz nedeniyle ne pencerelerini açabiliyor ne hava alabiliyor. Sürücüler ise hem bozuk yollardan şikayetçi hem de araçlarının tozdan kirlenmesinden dert yanıyor.

Vatandaş belediyelerden bir an önce koordineli bir şekilde çalışarak kapatılan yolların asfaltlanmasını istiyor.

WhatsApp ihbar hattımıza da gelen bir şikayette vatandaş; “Antakya Cebrail Mahallesi 1. Bahçeli sokakta oturuyorum. Sokağımız da yapılan alt yapı çalışmaları sonrası kazılan yollar hali hazırda asfaltlanmadığı için uzun bir zamandır tozlar evlerimize  girmekte.

Yaz mevsiminden dolayı da tozdan kapı pencere açamıyoruz. Her gün kapı önündeki arabamı bir sonraki güne yıkamak zorunda kalıyorum. Balkonu yıkadığımızda birkaç saat sonra yeniden oturmak istediğimizde tekrar yıkamak durumunda kalıyoruz. 1 aya yakın oldu bu şekilde devam ediyor, daha ne kadar sürecek belli değil. Bir an önce ilgili belediye sorunu çözüp  buraları asfaltlamalı” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı