SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ İLÇE TEŞKİLATINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YEREL HABERLER 22.09.2022, 11:10
9
SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ İLÇE TEŞKİLATINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hatay Altınözü Derneği Başkanı Ali Bök ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Parti ( CHP ) Altınözü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dönmezer, Saadet Partisi Altınözü İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Ali Bök ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Altınözü İlçe Yöneticisi Mehmet Dönmezer, Kısa bir süre önce yaptığı kongre ile yeni yönetimini belirleyen Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı İsmet Karagön ve yönetimini parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Ali Bök ziyarette yaptığı konuşmada, “Saadet Partisi Altınözü İlçe Teşkilatı olarak yapmış olduğunuz kongrede başkan seçilmeniz nedeniyle sizleri ve yeni yönetiminizi kutluyoruz. Teşkilatınıza ve ilçemize hayırlı olsun. Görüyoruz ki Saadet Partisi Altınözü İlçe teşkilatında önemli bir değişim olmuş. Daha genç ve dinamik bir görünüm kazanmış.

Sayın Başkanın babası Cuma Karagön, aynı zamanda derneğimizin başkan yardımcısı olması nedeniyle dernek çalışmalarımızı yakından biliyorsunuz. Bundan sonra da aynı anlayışla diğer siyasi partilerin olduğu gibi sizlerin de çalışmalarını kamuoyuna duyurmaya çalışacağız. İlçemiz için fikir ve düşüncelerimiz sizler tarafından talep edildiğinde doğru olduğuna inandığımız düşüncelerimizi paylaşmaktan imtina etmeyiz. Çünkü aynı şehirde yaşıyoruz. Hepimizin gayesi şehrimizin daha iyi yönetilmesi ve ileriye taşınmasıdır. Tekrar yeni yönetiminizi ve sizleri tebrik ediyor, misafirperverliğiniz için de ayrıca teşekkür ediyoruz.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı İsmet Karagön de ziyarette yaptığı konuşmada “Hatay Altınözü Derneği bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Babam da derneğin başkan yardımcısı olarak görev yapmakradır.

İstişare kültürüne önem veren bir dernek olduğuna bizzat şahidiz. Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanlığı'na bizlere layık gören değerli büyüklerime çok teşekkür ederim. Kongremizi hayırlısı ile yaptık. Partimiz seçimlerden seçimlere çalışan bir parti değiliz. Seçimler biter ertesi gün yeni seçimler için çalışmaya başlarız. Bu anlayışla çalışmaya başladık. Altınözü halkımız için umut var, Saadet Partisi var diyoruz ve çalışıyoruz. Halkımızın dertlerini dinliyoruz. Çalışmalar sonucunda inşallah halkımızın teveccühüne mazhar olacağız. Rabbim hayırlı çalışmalarda yardımcımız olsun. Sizlere de nazik ziyaretleriniz ve istişareleriniz için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere de kolaylıklar diliyorum."dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı