Son Dakika

SAADET PAYAS İLÇE BAŞKANI ÖKSÜZ İLÇENİN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİ

YEREL HABERLER 03.06.2022, 15:53 03.06.2022, 21:53
18
SAADET PAYAS İLÇE BAŞKANI ÖKSÜZ İLÇENİN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİ

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, düzenlediği basın toplantısında ilçenin sorunlarını gündeme getirdi.

İlçenin yarısına yakın mahallede doğalgaz olmadığına dikkat çeken “Öksüz, yarıya yakın mahallemiz doğalgazsızdır. Bu mahallelere bir an önce doğalgaz getirilmelidir... Mahalle yollarımız Fatih, Kürtül, Cumhuriyet ve İstiklal Mahalleri başta olmak üzere yollarımız kullanışlı hale gelmelidir...”

Yenileme çalışmaları başlayan sahilin tüm alanlarına yenileme çalışmaları devam ettirilmelidir. “Balıkçı barınağı bakımlı hale getirilmelidir. Sahil plajımız temiz hale getirilmelidir. Sahil yürüyüş yolu bakımları yapılmalıdır. Işıklandırılması sağlanmalıdır” dedi.

TIR GARAJI NEDEN SATILDI

Bölgelerinin sanayi bölgesi olmasına karşın, TIR garajının neden satıldığını sorgulayan Saadet Parti İlçe Başkanı Öksüz “Yeni TIR garajı yeri hazır mıdır? TIR garajı üzerinden inşallah bu büyük belediyenin işi siyasetini duymayız. Bu siyaset Payas’ımıza yeteri kadar kaybettirdi. Payas halkımızın huzurunu bu siyasetlerle kimse kaçırmasın. Milli Görüş her zaman halkımızın huzurunun ve mutluluğunun yanındadır. Bu TIR garajı işinin de sıkı takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı