SAMANDAĞ BELEDİYESİNE SİLAHLI SALDIRI

Hatay Samandağ ilçesinde Samandağ belediye binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda herhangi bir ölü, yaralı yok.

YEREL HABERLER 12.10.2022, 15:32
62
SAMANDAĞ BELEDİYESİNE SİLAHLI SALDIRI

Hatay Samandağ ilçesinde Samandağ belediye binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda herhangi bir ölü, yaralı yok.

Olay sabah saatlerinde yaşandı. Gelişme üzerine açıklama yapan Samandağ belediye başkanı Refik Eryılmaz, olayla ilgili yanlı, kışkırtıcı haber yaptıklarını öne sürdüğü bir gazete ile TV’yi sorumlu tuttu.

Samandağ belediye başkanı Refik Eryılmaz'ın, zabıta amirliğine yönelik kurşun yağmuru saldırısıyla ilgili şunları kaydetti:

“BELEDİYE BİNAMIZA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN SİLAHLI SALDIRIYI LANETLİYORUZ!

Samandağ Belediyesi hakkında gerçekle ilgisi olmayan iftira ve karalama kampanyası yürütülerek, A haber ve Sabah Gazetesinde servis edilmek suretiyle belediyemiz hedef gösterilmiştir.

Bu asparagas, yalan haberlerin ulusal basında yayınlanması ve Belediyemizin hedef gösterilmesinden hemen sonra Belediye Binamıza ve Zabıta Kulübemize silahlı saldırılar yapılmıştır.

Belediyemizi hedef gösteren A Haber ve Sabah Gazetesi bu saldırıdan sorumludur. Bu haberi servis edenler de saldırının birinci derecede şüphelisidir.

Samandağ Belediyesi halkımızın Belediyesidir ve bu saldırı halkımıza yapılmış bir saldırıdır.

Bu saldırıların gerçekleşmesinde belediyemizi hedef gösteren, kötü niyetli olduğunu bildiğimiz yandaş havuz medyası, bu hain saldırıları gerçekleştiren failler ve bu haberleri servis edenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Bu hain saldırılarla bizi sindireceğini sanan hasta ruhlu zavallıların yakasını asla bırakmayacağımızı bir kez daha halkımızla paylaşmak istiyorum.

Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızı belirterek, bu hain saldırıları gerçekleştirenler ve arkasındaki gerçek faillerin, adalet önüne çıkarılıp hesap verene dek peşlerini asla bırakmayacağımızı buradan duyuruyorum. “

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı