SAMANDAĞ’A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Samandağ AK Parti ilçe başkanı Semir Özdemir, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın Samandağ’a doğalgaz müjdesi verdiğini açıkladı.

YEREL HABERLER 02.01.2023, 18:40 02.01.2023, 19:03
6
SAMANDAĞ’A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Samandağ’a doğalgaz kazandırılması için Yayman’ın öncü olduğunu belirten Özdemir, projenin ilçeye hayırlı olması temennilerini iletti. Başkan Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “AK Partimizin müjdeleri devam ediyor. Samandağ’ımız yeni yıla, yeni bir müjdeyle girdi. Bir hayal daha gerçek oldu..

Samandağ AK Parti ilçe başkanı Semir Özdemir’den basın açıklaması. 

Samandağ’ımıza Yeni Yıl Müjdesi..

AK Partimizin müjdeleri devam ediyor. Samandağ’ımız yeni yıla, yeni bir müjdeyle girdi. Bir hayal daha gerçek oldu.. Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ederiz.. 

Uzun zamandır söylenen ve Samandağ halkının yıllardır dört gözle beklediği DOĞALGAZ, Çok Değerli Bakanımız Sayın Hüseyin Yayman’ın çalışmaları ve BOTAŞ ile yapılan görüşmeler sonucunda 2023 yılı yatırım programına alınmıştır. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2023 senesi içerisinde Samandağ’a doğal gaz gelecek ve evlerde yanacaktır.. 

TEŞEKKÜRLER YAYMAN.. 
Samandağ’ımıza yapılan her hizmette imzası olan Vekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’a teşekkürlerimizi sunarız. Marifet iltifata tabidir. Büyük eserler için bizde çok çok teşekkür ederiz. Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun.. 

Samandağ’ımızın yeni hastanesi, çevre yolu, Fen lisesi ve Antakya’ya bağlayan yolu ile birçok hizmetten sonra şimdi de doğalgaz geliyor..

YAPARSA AK PARTİ YAPAR.. 
Samandağ’ın kaderini değiştirmeye devam ediyoruz. Senelerdir halkımızın rüyası olan hizmetler tek tek şehrimize geliyor. Durmak yok, Çalışmaya devam prensibiyle bizleri izlemeye devam edin. Cumhurbaşkanımıza, Enerji Bakanımıza, Vekilimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.. Daha yapılacak çok şey var..

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı