SANDIKTAN ‘MEHMET GÜNGÖR’ ÇIKTI..

Öz Çelik İş Sendikası İskenderun Şube seçimlerinde oy kullanacak olan 125 delegenin seçimleri sona erdi.

YEREL HABERLER 14.12.2021, 21:14
20
SANDIKTAN ‘MEHMET GÜNGÖR’ ÇIKTI..

Kıyasıya mücadelenin verildiği delege seçiminde 125 delegenin 101’ini Mevcut Başkan Mehmet Güngör, 24’ünü ise başkan adayı Murat Kayış aldı.
İSDEMİR, MMK, Yolbulan ve Ekinciler’de örgütlü bulunan Özçelik İş Sendikası’na üye çelik işçisi, 125 delegeyi belirlerken pusulasını ‘Mavi’den yana kullandı. Öz Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin kucaklayıcı liderliğinde ve Yönetim Kurulunun üstün gayretleriyle, birlik ve beraberlik içerisinde, sendikayı geleceğe taşıma ve üyelerin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma gayretiyle çalışmalarını yürüten Şube Başkanı Mehmet Güngör’e açık destek verdi.
Örgütlü oldukları fabrika ve işyerlerinde başlayan delege seçimlerinin sonuçlandığını aktaran Öz Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Kurulan sandıklarda herkes hür iradesiyle oyunu kullanmıştır. Yine yeniden bizleri tercih eden, huzur ve istikrardan yana oy kullanan işçilerimize emekçilerimize çok teşekkür ederiz. Başkan adayı Murat Kayış’a da teşekkür ediyorum. Sendikamız Özçelik-İş’i, bugüne kadar sağlam bir iradeyle, geleceğe emin adımlarla taşıdık ve bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı