Son Dakika

VEKİL ÖZEL’DEN BAŞKAN SAVAŞ’I HEDEF ALAN MESAJLAR!

Başkan Savaş’ın Vekil Özel’e Yanıtı Merakla Bekleniyor … AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, twitter hesabından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş’ı hedef aldı.

YEREL HABERLER 23.10.2020, 16:14 23.10.2020, 16:19
50
VEKİL ÖZEL’DEN BAŞKAN SAVAŞ’I HEDEF ALAN MESAJLAR!

Başkan Savaş’ın Vekil Özel’e Yanıtı Merakla Bekleniyor …
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, twitter hesabından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş’ı hedef aldı.
Vekil Özel, Başkan Savaş’a bir türlü yapılmayan Arsuz Kale-Işıklı Yolu, Madenli-Serinyol yolu üzerinden eleştiri bombardımanına tuttu.
Vekil Abdülkadir Özel’in twitter paylaşımı büyük ses getirirken, HBB Başkanı Savaş’ın bu eleştirelere ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Milletvekili Abdulkadir Özel’in twitter paylaşımları şöyle:

Şimdi bir yalanı daha tedavüle sokmuşlar: “Madenli-Serinyol arası yolu yapacağız fakat kurumlardan izin bekliyoruz”. “İzin beklenen kurumlar hangileri” diye soruyoruz, cevap yok. Hangi kurumdan izin istiyorsanız söyleyin birlikte takip edelim, alalım izinleri. Doğruysa tabi :))
Madem paran yok; 1) 2019’da o yolu zaten ben yapacaktım” dediğin parayı (ki o yol yaklaşık 100 milyona mal oldu) nereden bulacaktın? 2)Şayet paran varsa, görevin olan Kale-Işıklı yolunu neden yapmıyorsun? 3)Borçlanarak yapacak idiysen; gel borçlanma yetkisi verelim, yolu yapıver

Şaşırdık mı?! Tabiki hayır. Büyükşehir Bld Başkanı geçen gün; “Karayolları, Çevlik-Kale yolunu nasıl yaptıysa Kale-Işıklı arasını da yapsın” dedi. 1) Çevlik-Kale arasını Karayolları değil, Valilik YIKOB yaptı. 2)Kale-Işıklı arası Büyükşehir Belediyesinin yol ağında ve onun görevi

Görüntünün olası içeriği: açık hava, şunu diyen bir yazı 'Abdulkadir Özel @AbdulkadirOzl Şaşırdık mı?! Tabiki hayır. Büyükşehir Bld Başkanı geçen gün;

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı