Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği'nden Ankara Ziyaretleri

Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Özer Ankara seyahatinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

YEREL HABERLER 24.11.2020, 14:03
113
Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği'nden Ankara Ziyaretleri

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Bulut ve Muhammet Çolak, Yaban Hayatı Dairesi Başkanı Hüseyin Gökçe Meşe, Doğa Koruma Dairesi Başkanı Hakan Orhan, Orman Genel Müdürlüğü Orman Zararları İle Mücadele Dairesi Başkanı Fatih Ülküdür ile görüşerek orman, yaban hayatı, doğa koruma çalışmaları ve avcılık ve yaban hayatı  programı mezunlarının istihdam konusunda yapılan dernek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Egitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı ve Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nde çevre, yaban hayatı, sıfır atık vb. alanlarda yetkililerden bilgi alarak Dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunmuştur. 

Diğer taraftan, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Daire Başkanı Kıdemli  Albay Murat Yakın,  Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Şube Müdürü Yarbay Ersin Özer,  Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcısı İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Gökalp Şener ile görüşerek, Temmuz ayında kuruluşu yapılan  Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi/Polisi kolluk kuvvetleri işleyişi hakkında bilgi alarak, kamu personellerinden mezuniyeti  Avcılık ve Yaban Hayatı Programı olanların, bu birimlerde istihdamı, Dernek olarak yapılan sokak hayvanları faaliyetleri vb anlatıp ilgili konular hakkında talep ve önerilerde bulunmuştur.

Ziyaretlerin son gününde Ankara’da Çankırı Karatekin Üniversitesi Yapraklı Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tarkan Yorulmaz ile görüşerek Avcılık ve Yaban Hayatı programı dünü, bugünü ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Dernek Başkanı Mustafa Özer yapmış olduğu ziyaretlerde Tanı Sev Koru Yaban Hayatı görsel logolu farklı tarzlarda tişörtleri hediye olarak sunmuştur.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı