YEREL DERNEK YÖNETİMİNDEN GÖRÜLMEMİŞ İZİN TALEBİ

YEREL HABERLER 12.01.2022, 13:23 12.01.2022, 15:58
270
YEREL DERNEK YÖNETİMİNDEN GÖRÜLMEMİŞ İZİN TALEBİ

Hatay'da bir derneğin salonunda tertiplenecek olan islami programın afişleri paylaşılmasından sonra, programa 2 gün kala dernek yönetiminin izin talebi etkinliği düzenleyecek olan Furkan Gönüllülerini hem şaşırttı hem de zor durumda bıraktı.

Daha önce görülmemiş ve bugüne kadar yapılan etkinliklerde gündeme gelmeyen izin talebi  Furkann Gönüllülerinin başka alternatiflere yönlenmelerine sebep oldu.

Salon sahibi dernek yönetiminin program duyurusunun sosyal medya hesaplarında paylaşılmasının ardından böyle bir talepte bulunduğu anlaşıldı. Dernek yöneticilerinin çelişkili tutumu sebebiyle program yerinini değiştiren  Furkan Gönüllüleri, Gürkan Düğün Salonu'nda Cuma günü etkinliği yağacağı öğrenildi.

Furkan gönüllüleri olaya tepki göstererek çifte standart uygulandığını ifade etti.

Derneğin düğün kına sünnet gibi amaçlarla kullanılan çok amaçlı salonu talep eden herkesin kullanmasına ücret karşılığında müsade ederken, hiçbir topluluktan izin belgesi istenmediği bilinen kuruluşun, Furkan Gönüllülerinin gerçekleştirmek istediği programa önce müsaade edip ardından izin belgesi talep ettikleri belirtildi.

Yorumlar (2)
Mehmet Sümer 2 yıl önce
Yazıklar olsun çifte standart bu olsa gerek her türlü İslam dışı faaliyet izinsiz yapiliyirken düğün kına sünnet vs İslami bir faaliyet için önce tamam deyip sonra konferans a bir kaç gün kala izin almanız lazım deyip iptal etmelerini şiddet ile kınıyorum
MEHMET SÜMER 2 yıl önce
Dernek yönetimini tanıyorum ve bu yaptıklarını şiddetle kınıyorum. Konferans a önce izin verip sonra vazgeçmek müslümanlara yakışmaz.
Konferans le ilehe illAllah i anlamak ile ilgili olacaktı. Her türlü faaliyetin izin talep etmeden yapıldığını biliyorum dernegin salonunda. Yazık
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı