Son Dakika

YILMAZ: GÖNLÜMÜZ DE HEDEFİMİZ DE HER ZAMAN HATAY VAR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Nida Yılmaz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

YEREL HABERLER 06.07.2021, 16:58 06.07.2021, 17:17
43
YILMAZ: GÖNLÜMÜZ DE HEDEFİMİZ DE HER ZAMAN HATAY VAR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Nida Yılmaz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Nida Yılmaz, “basın mensuplarının her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

“Biz basın yayın dairesi olarak, hep sizlerin yanınızdayız. Özellikle siz basın mensuplardan ricam tarafsız bir gözle haberlerinizi yapmanız. Bizim belediyemizle haber yapılacağız zaman gerekli bilgi, belge, görüntü ve fotoğraf gibi ihtiyaçlarınızı en kısa sürede temin etmek için çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımızı, hedefimizi sizlerin aracılığıyla duyuracağız. Sizler o aracılığınızı yaparken de ayakta kalmak durumundasınız. Biz Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak siz basın mensuplarımızla çalışacağız. Yerel basınımızın güçlenmesinin demokrasimize çok büyük bir katkısının olacağını düşünüyorum. Yerel basın çok ciddi bir denetim mekanizmasıdır. Düşünün şehrimizde güçlü bir basın mensubunun olması, bütün siyasetçiler için bir denetim mekanizmasının kurulması anlamına gelir. Toplumun hakkaniyetle eleştirilmesi bir yapıcılık anlamındadır. Sizlerin her zaman bu anlayışınızla yaklaşacağınızı düşünüyorum. Günde en az her alanda 2 yada 3 haber geçmeye çalışıyoruz.”    

Aralık Ayı içerisinde EXPO’nun açılışının olacağını da vurgulayan Yılmaz, “Hatay’da düzenlenmesinin önemine vurgu yaptı.

Hatay, Türkiye ve Dünya EXPO’nun bir ayağı olacak. EXPO kendi içimizde kurduğumuz küçük bir olay değil. Bir Dünya fuarı. 160 yıllık geleneği olan bir fuar. Gittiği her ülkede ses getiren bir fuar. Dünya’da birçok insan EXPO bu sene nerede diye bakıp araştırıyor. Hatay’a çok değer katacak bir proje. Belediyemiz tarafından Hatay’ımıza onlarca değer katacak bir proje.

Hataya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek te kısa bir açıklama yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı