Beyzade Haber

Alparslan Büyük Selçuklu tek parça! Alparslan Büyük Selçuklu 34.bölüm

AİLE

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 34.bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu 34.bölümde neler oldu? İşte merak edilenler.

TRT 1'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 34.bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanmasının ardından sıkı takipçileri arama motorlarına "Alparslan Büyük Selçuklu tek parça! Alparslan Büyük Selçuklu 34.bölüm" gibi aramalar yapıyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu 34.bölümde neler oldu? İşte, Alparslan Büyük Selçuklu dizisine ilişkin tüm merak edilenler.

Alp Arslans Surmari'yi almak için hana girdi, Grigor Alp Arslan'ı arkadan kuşattı ve hanı kuşattı. Alparslan, Grigor'un bu tuzağından nasıl kurtulacak? Bu planı Grigor'a kimin haber verdiğini bilmeyen Alparslan, öğrenebilecek midir? Alparslan'ı esaret altına almayı hedefleyen Grigor'un Alparslan'a teklifi ne olacak? Süleyman'ı ele geçiren Grigor, Selçuklu'yu kendisinin ve Alparslan'ın alplerinin canıyla tehdit ederek Selçuklulardan istediğini alabilecek midir? Alparslan, Süleyman'ı ve alpleri nasıl kurtaracak? Zehirin etkisiyle günden güne can veren Alparslan, bu durumda nasıl bir düzen kuracak? Yinal, Surmari'deki Alparslan kuşatmasından Öke'nin sorumlu olduğunu öğrenince deliye döner.
Öke, kendisine tahta giden yolu açmak için diğer bütün kralları ateşe attı. Yinal bu durum karşısında ne yapacak? Öke'den bunun hesabını soracak mı? Yinal, Surmari'de mahsur kalan Alparslanlara yardım edebilecek midir? Arslan Yusuf, Yinal'in Alparslan'la iş birliği yaptığını ve İskender'i aldattığını anlamış ve bu durum Yinal'e olan kinini daha da artırmıştır. Arslan Yusuf, Çağrı Bey'in Karahan Sultanı İbrahim Tamgaç Han'ın oğlu ile görüşmesini öğrendiğinde artık bambaşka bir adım atmaya hazırdır. Alparslan'ın hastalığının ilerlemesi Seferiye'yi de üzecek ve Seferiye, Alparslan'a daha sıcak davranacaktır. Seferiye, Alparslan'a olan duygularının değiştiğini kabul edip bununla yüzleşebilecek midir? Yoksa intikam duygusunu tazeleyip yine Alparslan'dan uzak durmaya mı çalışacak?
ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU İZLE İÇİN TIKLAYINIZ
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.