“Kostü’lü kardeşlerimizin sesi olacağız’

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde (KOSTÜ), son dönemde yapılan zamlarla ilgili Saadet Partisi Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Furkan Beytekin bir basın açıklaması yaptı.

AİLE 30.04.2024, 07:05
2
“Kostü’lü kardeşlerimizin sesi olacağız’
Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde, son dönemde yapılan zamlar ve taksitlendirme uygulamasının kaldırılması öğrencileri zor durumda bırakmıştı. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığından konuya ilişkin basın açıklaması yapıldı. Saadet Partisi Gençlik Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Beytekin tarafından yapılan basın açıklamasında, öğrencilerin yanında durarak onlara destek vereceklerini belirtti.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapılan zamlardan ve taksitlendirme uygulamasının kalkışından kaynaklı öğrencilere çıkan zorluklara ilişkin konuşan Saadet Partisi Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Furkan Beytekin, “İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlarda öğrenci kardeşlerimiz yapılan bu zam karşısında zorlanmaktadır. Öğrenci kardeşlerimizin gerek barınma gerekse yeme içme giderleri her geçen gün artmaktadır. Bununla birlikte KOSTÜ’de eğitim gören değerli öğrenci kardeşlerimiz ise yeni dönem kayıtlarında yapılan %120’lik zam ile karşı karşıya kalmışlardır. Gerek yapılan zam gerek ise önceki dönemlerde tanınan taksitlendirme imkânının kaldırılması öğrencilerimizi etkilemektedir. Bizler Genç Saadet Kocaeli olarak değerli öğrenci kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz ve umut ediyoruz ki değerli üniversite yönetimi de öğrenci kardeşlerimizin bu sesini duyacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Mayıs 2024
İmsak 03:41
Güneş 05:19
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:52
Yatsı 21:23
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı