Beyzade Haber

Caner Erkin tweetlerini silmişti ama fayda etmedi!

SPOR

Caner Erkin Trabzonspor ile adı anılmaya başladığında 2010-11 sezonuyla alakalı tweetlerini silmişti ama fayda etmedi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Caner Erkin'e kapıyı kapattığı belirtildi.

Süper Lig lideri Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken Caner Erkin iddialarına cevap verdi.
Sabah'ın haberine göre; devre arasında Trabzonspor'a transfer olacağı iddia edilen Caner Erkin için Ahmet Ağaoğlu bir TV programında, "Caner Erkin Trabzonspor'u rüyasında görür. 2010-2011 ile alakalı bazı tweetlerini yakaladık." ifadelerini kullandı.
Başkan Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise, “Biz de sistem şöyle çalışıyor; aşağıdan geliyor, izlemeden geliyor, hocanın talepleri doğrultusunda geliyor. Hoca değerlendirdikten sonra o oyuncunun Trabzonspor’un mali kriterlerine uyup uymadığını kontrol ediyor ve bize geliyor. Bize 3 isim veriyor 4 isim veriyor ve biz girişimde bulunuyoruz. Ben isim konuşmam bana sormayın. Resmi olmasa da bazı oyuncularımıza aldığımız teklifler var. Yurt içi ve yurt dışından. 5-6 milyon Euro’luk bir transfer limitimiz var. Ama bu kasamızda 5 milyon Euro’muz var anlamına gelmiyor” diye konuştu.
Caner Erkin Trabzonspor ile adı anılmaya başladığında 2010-11 sezonuyla alakalı ' Fenerbahçe Yıkılmaz. Haklıydık Kazandık' şeklinde atmış olduğu tweetleri silmişti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.