Okan Buruk'tan 6-1 Sivasspor galibiyeti yorumu: Averaj bizim için önemli

Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maç sonrası açıklamalarda bulundu.

SPOR 05.05.2024, 22:55
1
Okan Buruk'tan 6-1 Sivasspor galibiyeti yorumu: Averaj bizim için önemli
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Sarı-kırmızılı takımın Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında evinde Sivasspor'u 6-1 mağlup ettiği mücadele sonrasında açıklamada bulundu.

"Baştan sona iyi başlayıp, iyi götürüp, iyi bitirdiğimiz bir maç oldu. Hem skor, hem oyun hem de goller. Güzel goller attık. Oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Önemli işler yaptık. Galibiyete seviniyoruz ama gol ve averaj bizim için önemli. Liderliğimizi sürdürürken geriden gelip Fenerbahçe'yi averajda da geçtik. Taraftarlarımız stadı doldurdu, onların coşkusuyla oyuncularımızın isteği birleşince güzel şeyler oluyor. Bir sonraki maçı düşüneceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."
"Rakibimizin bazen 8'li, bazen 9'lu blokta beklediğini biliyoruz. Savunmada bekleyen ama pozisyon da veren bir takım. Merkezde Icardi'nin üzerine yerleşeceklerdi. Çalıştığımız şeyleri uyguladık, Barış'a güzel paslar indi, o da güzel asistler yaptı. Bek bindirmeleri, içeride topla buluşmaları doğru yaptık. Mertens'in istekliliği önemliydi. Icardi'nin üzerine gelen kalabalıktan doğan boşlukları değerlendirdi. Geçen haftaya göre daha az pozisyon verdik. Tabii ki pozisyonlar oldu, iyi bir rakip, iyi oyuncuları var ama sevindirici bir galibiyet oldu."
"Oynayan, oynamayan herkesin birlikte sevinmesi çok önemli. Bunu sürekli söylüyorum çünkü 11 kişi oynuyor. Kenardan girenlerle 14-15. Kenarda kalanların da sevinmeleri önemli. Ziyech maçın yıldızlarındandı. İçeri girmişti, Muslera onu da sahaya çıkarttı ve hep beraber sevindik. Çocuklarımız sahadaydı. Bu birliktelik çok önemli.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı