Beyzade Haber

KPSS ön lisans sonuçları açıklandı mı?

EĞİTİM

KPSS ön lisans sonuçları açıklandı mı? KPSS ön lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS ön lisans sonuçları nerenden öğrenilir? İşte soruların yanıtları

KPSS önlisans sonuçları için tarihler, ÖSYM'nin sınav takviminde yer aldı.
KPSS önlisans, ÖSYM tarafından 9 Ekim'de yapılmıştı. KPSS önlisans oturumuna katılım sağlayan adaylar, internette konuyla ilgili aratmalar yapmaya başladı. Aratmaların ardından KPSS önlisans sonuçları gündeme geldi. Peki, KPSS ön lisans sonuçları açıklandı mı? İşte, KPSS önlisans sonuçları için açıklanan tarih:

9 Ekim tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2022-KPSS Ön Lisans sınavının sonuçları 3 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak.

Adaylar, KPSS ön lisans sonuçlarını ÖSYM sonuç sayfası üzerinden TC kimlik no ve ÖSYM şifreleri ile veya ÖSYM'nin e-Devlet uzantısı üzerinden e-Devlet şifreleri ve TC Kimlik numaraları ile giriş yaparak öğrenebilecekler.
ÖSYM'nin açıklaması şu şekilde:
''Sorgulama işlemi yapmak isteyen adaylar, T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle sonuçlara erişebilir. Sınav sonuç ekranında adayların Genel Yetenek-Genel Kültür oturumlarından doğru, yanlış cevap sayıları ve ilgili puan türlerinden elde ettikleri sonuçlar gözükmektedir.''

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.