AGD Genel Başkanı Turhan'dan MEB'e tebrik ve temenni!

AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yeni hazırlanan müfredat çalışması hakkında açıklamalarda bulundu. Turhan, "Önce Ahlak ve Maneviyatı" önceleyen raporu bakanlığa ulaştıracaklarını söyledi.

EĞİTİM 29.04.2024, 12:35
2
AGD Genel Başkanı Turhan'dan MEB'e tebrik ve temenni!
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yeni müfredat çalışmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, "Önce Ahlak ve Maneviyat" ilkesini ön plana çıkaran bir rapor hazırladıklarını ve bu raporu yakın zamanda MEB'e sunacaklarını belirtti.
Konu ile ilgili AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan tarafından sosyal medya platformu "x" üzerinden yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
"Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni hazırlanan müfredat çalışmasını tüm ilgililerin görüş ve önerilerini alarak yürütmesini tebrik ediyoruz.
Bizler de bu süreçte AGD-MGV olarak; konuyla ilgili hazırladığımız görüş ve değerlendirmelerimizin içerisinde yer aldığı "Önce Ahlak ve Maneviyatı" önceleyen raporumuzu MEB'e ulaştıracağız.
Ahlaklı ve maneviyatı yüksek nesiller yetiştirmenin en önemli unsuru buna uygun bir eğitim modeli olduğu inancımızı tekrardan yineliyor, gençliğimizin geleceği için önemli görüşlerin ve değerlendirmelerin tüm paydaşlardan gelmesini temenni ediyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:24
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:46
Yatsı 21:15
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı