Beyzade Haber

Nevzat Laleli dua bekliyor

AİLE

Eski MGV Genel Başkanı ve AGD/MGV Onursal Başkanı Nevzat Laleli, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırıldı…

Eski Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı, Anadolu Gençlik Derneği ( AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Onursal Başkanı ve Hayırda Yarışanlar Derneği (HAY-DER) Genel Başkanı Nevzat Laleli, yoğun bakıma kaldırıldı.
Eski Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Onursal Başkanı ve Hayırda Yarışanlar Derneği (HAY-DER) Genel Başkanı Nevzat Laleli, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırıldı. 76 yaşındaki Nevzat Laleli’nin tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Nevzat Laleli, sevenlerinden dua bekliyor. 

Nevzat Laleli’nin hastaneye kaldırılmasının ardından Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Karaduman, “Ömrünü gençliğe adayan, eski Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı, AGD ve MGV Onursal Başkanı Nevzat Laleli ağabeyimizin Bilkent Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığını üzülerek öğrendim. Cenab-ı Allah acil şifalar ihsan etsin” ifadelerini kullandı.

Laleli’nin hastaneye kaldırılmasının ardından Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan da bir mesaj yayınlarken, Laleli’nin tedbir amaçlı dinlendirilmekte olduğuna dikkat çekti. Turhan, “Milli Gençlik Vakfı Onursal Başkanımız Nevzat Laleli ağabeyimizin Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığını teessürle öğrendim. Başkanımızla görüştük, tedbir amaçlı dinlendirilmekte olup, durumu iyiye gidiyor. Rabbimiz şifa versin inşallah” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.