Beyzade Haber

Oğuzhan Asiltürk dualar aldı, bazı alçak çevreler kinlerini kustu

GÜNDEM

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk dün hastaneye kaldırıldı. Haberin ardından Ahval, Sol Haber ve Ekşi Sözlük'te yapılan alçakça yorumlar kinlerini gözler önüne serdi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk, dün İstanbul’da oğlunun evinde rahatsızlanmasının ardından ikamet ettiği Ankara’da bir hastanede tedavi altına alındı.
Oğuzhan Asiltürk, zatürreye bağlı nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Saadet Partisi genel merkezi tarafından yapılan açıklamada ise, “Doktorlarımız tarafından gerekli tüm müdahaleler yapılmaktadır. Camiamız müsterih olsun; hamdolsun, sağlık durumu şuan iyi durumdadır.” denilmişti.

milligazete.com.tr’nin edindiği son bilgiye göre, Asiltürk’ün bilincinin açık olduğu ve tedavisinin başarılı şekilde sürdüğü öğrenildi.
Oğuzhan Asiltürk sevenlerinden dua bekliyor
Oğuzhan Asiltürk'ün sağlık durumu nasıl? Saadet Partisi'nden açıklama

Milli Görüş hareketinin önemli mihenk taşlarından ve merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın çekirdek ekibinden olan Oğuzhan Asiltürk ile ilgili gelişmelerin ardından bazı çevreler düşmanlıklarını ve nefretlerini gözler önüne serdi.
Asiltürk hakkında, sosyal medyadaki FETÖ’cü hesaplar, Cumhuriyet, Sol Haber ve Ekşi Sözlük gibi platformlarda alçak yorumlara yer verildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.