Son Dakika

Arda Güler'den anlamlı sözler: Gol sevincim tevekküle dayanıyor

Milli oyuncu ve Real Madrid futbolcusu Arda Güler, “Gol sevincim tevekküle dayanıyor. Ben her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum" dedi.

GÜNDEM 29.04.2024, 19:45
4
Arda Güler'den anlamlı sözler: Gol sevincim tevekküle dayanıyor
Milli gururumuz ve Real Madrid'de top koşturan Arda Güler'in Real Sociedad karşısında attığı gol sonrasında sevincini işaret parmağını havaya kaldırıp gözlerini kapatarak durması büyük takdir toplamıştı.
KAFA Sports'ta Candaş Tolga Işık'ın gol sevinci sonrası yaptığı harekete dair sorduğu soruya Arda Güler, "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Çok çalışıyorum gerisini Allah'a bırakıyorum" diye cevap verdi.
AGD Başkanı Salih Turhan da Arda Güler'i attığı gol sonrası gösterdiği tavırdan ötürü tebrik etmişti.
Kaşif Gruplarımızda yetişen ve attığı gol sonrası sevinciyle farkını yine ortaya koyan Arda Güler Kardeşimize, bu hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında başarılar diliyorum. @10ardaguler pic.twitter.com/BoVdhwTMbr

Kaşif Gruplarımızda yetişen ve attığı gol sonrası sevinciyle farkını yine ortaya koyan Arda Güler Kardeşimize, bu hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında başarılar diliyorum. @10ardaguler pic.twitter.com/BoVdhwTMbr — Salih TURHAN (@AGDSalihTURHAN) April 28, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Mayıs 2024
İmsak 03:46
Güneş 05:23
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:47
Yatsı 21:17
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı