Beyzade Haber

Roma'dan Cristiano Ronaldo açıklaması: Bize yakıştırmaları normal...

SPOR

Manchester United ile iplerini koparan Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'nın ardından hangi takıma gideceği merak konusu. Serie A devi Roma'dan Ronaldo transferi için açıklama geldi.

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun Manchester United yöneticileri ve menajer Erik ten Hag hakkında yaptığı sert açıklamaların ardından ocak ayında kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ronaldo için her gün yeni bir takım yazılırken Roma'dan açıklama geldi.
Jose Mourinho faktörü
Roma'nın teknik direktörlüğünü Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun yapıyor olması vatandaşı Ronaldo'nun buraya yakıştırılmasına neden oluyor. İkili Real Madrid'de beraber çalışmıştı. Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto, transfer konusundaki düşüncülerini açıkladı.
Roma: Ronaldo hiçbir zaman gündemimizde olmadı
Basın mensuplarının transferle ilgili sorularına yanıt veren Pinto, "Ronaldo'yu bize yakıştırmaları normal. Çünkü Mourinho ve o Portekizli. Gerçek şu ki, Cristiano hiçbir zaman gündememizde olmadı" dedi.Ronaldo nereye gidecek?
Manchester United'da istenmeyen futbolcu ilan edilen Cristiano Ronaldo ile ilgili transfer söylentileri ise durmuyor. 38 yaşındaki oyuncuyla Bayern Münih, Newcatle United, Napoli gibi takımların ilgilendiği iddia ediliyor. Ronaldo'nun rotası ABD mi olacak?
İngiliz The Sun gazetesi ise David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin Ronaldo'yu transfer etmek istediğini yazdı. Los Angeles FC de Ronaldo'nun durumunu yakından takip ediyor.
Bu sezon Manchester United formasıyla ligde 10, Avrupa Ligi'nde ise 6 maçta oynayan Cristiano Ronaldo toplam 3 gol attı, 2 asist yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.