Galatasaraylı Dries Mertens'e Napoli'den müthiş teklif! İşte Belçikalının son kararı

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray, transfer ve sözleşme yenileme çalışmalarına başladı. Bu sezon sözleşmesi bitecek olan Mertens'e Napoli'den sürpriz bir teklif gelirken Belçikalı yıldız kararını verdi. Peki Mertens Galatasaray'da mı kalacak, Napoli'ye mi gidecek?

SPOR 30.04.2024, 11:20
8
Galatasaraylı Dries Mertens'e Napoli'den müthiş teklif! İşte Belçikalının son kararı
Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. 
Sarı kırmızılı kurmaylar sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncularla ilgili Okan Buruk'tan rapor isterken son kararı bekliyor.
Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan imza töreninde Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Lucas Torreira ile mukavele uzatılmıştı.Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan bir başka yıldız ile ilgili uzun zamandır tartışmalar sürüyor.
Buna göre sarı kırmızılılara geçtiğimiz sezon (2022-2023) transfer olan Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens'in sözleşmesi bu sezon sonu itibarıyla sona eriyor.  Bu Sezon Galatasaray'da kariyer sezonlarından birini geçiren Dries Mertens'in yeni sezondatakımda kalıp kalmayacağı merak konusu.
Fanatik'te yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde kısa bir tatil için İtalya'ya giden Belçikalı yıldızın efsanesi olduğu Napoli kulübünün futbolcuları ve kulüp yetkililerinden büyük ilgi gördü. Burada eski arkadaşlarıyla buluşan Mertens'e Napoli cephesi, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük teklifinde bulundu.
Bu teklif karşısında oldukça gururlandığını belirten Mertens, henüz futbolu bırakıp bırakmamaya karar vermediğini belirtti. Belçikalı futbolcu an itibarıyla tek odağının Galatasaray olduğunu ifade ederek teklifi şimdilik geri çevirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı