Beyzade Haber

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu'ndan Mevlid Kandili mesajı

GÜNDEM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gün olarak kutlanan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu mesajında, “Bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi ve Peygamber Efendimiz(sav)'in eminliğini, merhametini, adaletini ve ahlakını kuşanabilmemiz temennisiyle; milletimizin ve İslam aleminin Mevlid Gecesini tebrik ediyorum. Rahmet Peygamberimiz Hz. Muhammed(sav)’e salâtuselâm olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi ve Peygamber Efendimiz(sav)'in eminliğini, merhametini, adaletini ve ahlakını kuşanabilmemiz temennisiyle; milletimizin ve İslam aleminin Mevlid Gecesini tebrik ediyorum.Rahmet Peygamberimiz Hz. Muhammed(sav)’e salâtuselâm olsun.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 7, 2022

Bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi ve Peygamber Efendimiz(sav)'in eminliğini, merhametini, adaletini ve ahlakını kuşanabilmemiz temennisiyle; milletimizin ve İslam aleminin Mevlid Gecesini tebrik ediyorum.Rahmet Peygamberimiz Hz. Muhammed(sav)’e salâtuselâm olsun. — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 7, 2022
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.