Son Dakika

Hibriti de var benzinlisi de! İşte 2024 Toyota RAV4 fiyatları

2024 Toyota RAV4, motor özelliklerinden donanımına kadar daha konforlu ve lüks bir araç sunuyor. Hibrit ve benzinli seçenekleri ile yakıt konusunda da farklı seçenekler sunan 2024 Toyota RAV4 fiyatlarını araştırdık.

GÜNDEM 05.05.2024, 13:05
1
Hibriti de var benzinlisi de! İşte 2024 Toyota RAV4 fiyatları
SUV segmentinde bulunan Toyota RAV4, günümüzün en modern araçları arasında bulunmaktadır. Güçlü performansıyla öne çıkmasının yanı sıra yol üzerinde kurduğu hakimiyet aracın daha güçlü olmasına destek olur. Pratik ve işlevsel sürüş deneyimi sunmasının yanı sıra konfordan da ödün vermemektedir. Sürücüler için konforlu bir iç mekan tasarımına sahipken, bir yandan da tüm yolcuları düşünerek daha geniş bir bagaj açmayı ve rahat koltuklar ile zenginleştirilmiştir. Modelin önemli özellikleri arasında kullandığı teknoloji bulunur.
En son teknolojiye yer vermesinin yanı sıra eğlence sistemlerinden akıllı telefon entegrasyonuna kadar birçok farklı noktada araç içi sistemleri geliştirilmesiyle ön plana çıkar. Geniş iç mekanına eşlik eden özel tasarımı, güçlü motoru ve şanzıman sistemiyle araç güvenilir seçenekler arasında bulunur. Hibrit bir model olması ve farklı donanımlar ile donatılması, aracın fiyatlarını ve teknik özelliklerini etkileyen önemli faktörlerdir.
Genişletilmiş camları led farları ve silüeti ile ön plana çıkan modeller arasında bulunan Toyota RAV4 özellikleri son derece moderndir. Sadece geniş ve ferah iç mekana sahip olmayan model, aynı zamanda aracın son derece lüks düşük ve modern görünmesine de odaklanır. Son nesil teknolojiye sahip olmasının yanı sıra sürücünün işlerini kolaylaştırmak adına birçok ek donanıma sahiptir. Yol tutuşu güçlü modellerden biri olan Toyota RAV4, klasik çizgilere modern bir yorum getiriyor.
Geniş ve rahat koltuklarına eşlik eden kaliteli malzeme kendisini dokusu ile de belli ediyor. Direksiyon hakimiyetinden, koltuk ayarlarına kadar her bir faktörü özenle belirlenen RAV4, güçlü modellerden biri. Kişiselleştirmeye açık olan ve yüksek kapasite ile çalışan bu araç, bagaj hacminden özel ekipmanlarına kadar her bir detayı ile dikkat çekiyor. 4600 mm boy ölçüsüne sahip olan araç, 1855 mm ene ve 1685 mm yüksekliğe sahip. 580 litrelik bagaj hacmi, koltukların esnek kullanımı ile daha geniş bir ölçüye sahip olabiliyor.
Toyota RAV4, sadece eşsiz manzaralar sunmakla kalmıyor aynı zamanda aracın ön plana çıkmasına da destek oluyor. RAV4, farklı yakıt özelliklerine sahip olan bir modeldir. Bu modelin donanımları özel versiyonlar ortaya çıkmasına yardımcı olur ve yakıt kullanım miktarı da bu özelliklere göre belirlenir. RAV4 için belirlenen yakıt dolum kapasitesi 55 litre olup benzin ile çalışmaktadır.
Yakıt olarak benzini tercih etmesinin yanı sıra bağımsız çift salıncak arka süspansiyonu, performansı ve diğer etkileri de yakıtı etkiler. Aracın 100 km için kullandığı yakıt miktarı maksimum ve minimum oranlar değişiklik göstermektedir. Ortalama olarak her 100 km için 4.5 litrelik bir yakıt tüketimi yapan araç farklı özelliklere göre kullandığı yakıt miktarını değiştirmektedir.
2024 Toyota RAV4 için belirlenen sıfır kilometre fiyatları şu şekilde sıralanabilir:
Sürücülere opsiyon olarak sunulan sedefli metalik renk seçeneği için belirlenen ek ödeme tutarı ise 18.000 Türk Lirasıdır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı