Beyzade Haber

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

YEREL HABERLER

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle çelenk koyma töreni düzenlendi. 

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle çelenk koyma töreni düzenlendi. 
Cumhuriyet alanında gerçekleşen çelenk koyma törenine Mahalli İdareler Müdürü Lütfi Şaklar, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Antakya İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu, Defne İlçe Muhtarlar Derneği Muhsin Demirel ile Muhtarlar katıldı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne, Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Antakya İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu, Defne İlçe Muhtarlar Derneği Muhsin Demirel tarafından birer çelenk konulup, Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.
Çelenk koyma töreninde konuşma yapan Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Muhtarlık 1829 yılında kurulmuş olan bu güzide camia, Vatandaşına milletine halkına hizmet etmiş olmakla beraber her zaman devletinin yanında olmuş olan bir kurum, bundan dolayı kendimizi son derece gururlu ve onurlu olarak görüyoruz dedi.
Gülcü, “ Maalesef ki bu yıl biraz buruk geçmekte Türkiye ve Dünya genelinde yaşanan pandemi sonucu muhtarlarımız buruk bir sevinç yaşamakta, ama umut ediyorum ki inşallah gelecek yıl kutlayacağımız 19 Ekim Muhtarlar gününü daha coşkulu daha kıymetli ve daha gururlu yaşayacağız umut ediyorum ki inşallah bir an önce pandemi hastalığından insanlarımız ve dünyamız kurtulur. İnsanlarımız eski mutlu ve sağlıklı günlerine kavuşur” açıklamasında bulundu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.