2024 KIA Niro EV fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi

Kendi nesline göre oldukça ilgi çekici özelliklere sahip olan KIA Niro EV elektrikli bir araçtan beklenen her şeyi fazlasıyla veriyor. KIA Niro EV 2024 fiyatları için haberin detaylarını okuyabilirsiniz.

GÜNDEM 30.04.2024, 15:35
3
2024 KIA Niro EV fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi
Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de alıcısıyla buluşan KIA Niro EV yenilenen özellikleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Elektrikli bir araçtan beklenen her şeyi bünyesinde barındıran KIA Niro EV modern bir çizgide tasarlanmış. İç ve dış yapısında ince bir işçilik gözlemlemenin mümkün olduğu araç tam bir fiyat performans ürünü. Enerji tüketimi türüne göre ortalama olduğu için yollarda huzur veriyor. Türkiye’de kısıtlı bir seçenekle satışa sunulmuş olması aracın en büyük eksi yanı diyebiliriz.
Dış tasarım namına ince şeritler şeklinde kullanılan LED aydınlatma takımları KIA Nira EV modelinin göze çarpan ilk özelliği oluyor. Çift gövde rengine ek olarak yenilenen kokpit yapısı son derece dikkat çekiyor. Günümüz araçlarından görmek istediğimiz çizgilerin neredeyse tamamını üzerinde bulundurması aracın hanesine kocamın bir artı yazdırıyor. Teknolojik donanım açısından zengin olan araçta fiziksel buton namına bir şey bulmak mümkün değil.
Dokunmak kontrol seçeneklerine yer verilen araç teknoloji ile haşır neşir olmak isteyen sürücüler için son derece ideal. İki renk seçeneği sunulan direksiyon simidi kişiselleştirme namına olumlu bir özellik olarak kayda geçiyor. 17 inçlik alüminyum alaşımlı jantları ve LED aydınlatmaları oldukça kaliteli bir işçiliğin ürünleri. Bunların yanı sıra otomatik ön farları ve ön ile arka park sensörleri aracın diğer beğeni toplayan yanları arasında bulunuyor.
KIA Niro EV konforlu bir sürüş yapmak için gerekli tüm donanımları bünyesinde barındırıyor. Isıtmalı ve soğutmalı ön koltukları her mevsim şartlarına uyum sağlamasıyla göz dolduruyor. Arka koltuklarda da ısıtma sisteminin olduğunu söylemeden geçmemek gerek. Aracı kullanma konusunda yenilik sağlayan 10.25’er inçlik gösterge ve multimedya ekranı günümüz standartlarını fazlasıyla karşılıyor. Araçtaki Apple CarPlay ve Android Auto desteği, geri görüş kamerası ve navigasyon sistemi diğer önemli yanlar.
KIA Niro EV aracının teknik özelliklerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.
Genel:
Performans:
Motor:
Boyut ve Kapasite:
KIA Niro EV modelinin 100 km’deki ortalama yakıt miktarı 15,7 kWh civarıdır. KIA Niro EV modeli araçların yakıt tüketim özellikleri aşağıdaki gibidir:
Türkiye’de görücüye çıkan KIA Niro şimdilik yalnız bir donanım seçeneğine sahip. Elektrikli yakıtla çalışan aracın çok sayıda renk seçeneği de mevcut. KIA Niro EV sıfır KM fiyat listesi Nisan 2024 ayı itibarı ile şu şekildedir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı