Beyzade Haber

'Falcao'nun yeni adresi belli oldu'

SPOR

Falcao ayrılığa çok yakın. Oyuncunun yeni adresinin de belli olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray'daki gelecekleri belirsizliğini koruyan Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao'yla ilgili başkan Burak Elmas'tan açıklama gelmişti.
Elmas, iki futbolcudan kulüp bulmalarını istediğini söyledi. Galatasaray Başkanı ayrıca Morutan'ın transfer etmeyeceklerini belirtti.
Elmas, yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

Fotomaç'ın haberine göre ise Falcao ayrılığa çok yakın. Oyuncunun yeni adresinin de belli olduğu iddia ediliyor.
Habere göre Katar basınında Radamel Falcao'nun Galatasaray'ın maaş indirimi önerisini reddettiğini ve Al Sadd'ın teklifini kabul ettiğini yazılmıştı.
Barcelona'nın efsane oyuncusu Xavi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Al Sadd'ın, Falcao'ya yılda 10 milyon euro ödemeyi kabul ettiğini, Galatasaray'ın da bu transferden ciddi bir bonservis bedeli kazanacağına haberinde yer vermişti.
Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in de Falcao'ya teklif yaptığı ancak Kolombiyalı oyuncunun Katar'ı tercih ettiği, bunda da Xavi'nin önemli rolü bulunduğu haberde yer alan önemli bir başka detaydı.
Transfermarkt'te Falcao'nun Al-Sadd'a transfer olma olasılığı yüzde 51 olarak paylaşıldı. Ayrıca Kolombiyalı golcünün yüzde 38'lik bir ihtimalle Al-Ittihad Cidde'ye transfer olabileceği aktarıldı.
Kolombiya futbolunun efsane isimlerinden Faustino Asprilla, Falcao'nun Al Sadd ile anlaştığı haberlerine, "Katar, futbol oynamak için gidebiliyorsa iyi seçenektir" ifadelerini kullanmıştı.
"Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Bize hizmetleri oldu fakat bu ücret yapısıyla, bu maliyetle Galatasaray'ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerinin ödememizin mümkün olmadığını ve kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek kısa sürede kendilerine kulüp bulurlar ve iyi ilişkilerle yolları ayırırız. Bu yönetim kararıdır, iki oyuncuyu da mali olarak gelecek sezon kadrosunda düşünmüyoruz."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.