Tottenham ve Manhcester United, Galatasaray'dan istiyor

Galatasaray'da sergilediği performans ile parmak ısırtan isimlerden bir tanesi haline gelen Barış Alper Yılmaz Tottenham ve Manchester United'ı peşine taktı.

SPOR 30.04.2024, 15:50
1
Tottenham ve Manhcester United, Galatasaray'dan istiyor
Galatasaray'da bu sezon oynadığı toplam 51 resmi maçta 6 gol ve 9 asiste imza atan Barış Alper Yılmaz, hücum performansının yanı sıra sol bek ve sağ bek pozisyonlarında da sağladığı katkıyla Avrupa devlerinin dikkatini çekti.
23 yaşındaki milli futbolcu için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Tottenham ve Manchester United, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için yarışa girdi.

Fizik gücü ve bek oynayabilmesi nedeniyle Tottenham'ın eski yıldızı Gareth Bale'e benzetilen genç futbolcunun çok yönlülüğüne dikkat çekildi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı oynadığı maçlarda Barış Alper Yılmaz'ın yeteneğiyle hayran bıraktığı ifade edildi.

Bu yaz kadrosunda değişiklikler yapmaya hazırlanan Tottenham ve Manchester United için iyi bir alternatif olduğu vurgulanırken Galatasaray'ın milli oyuncu için 22 milyon pound (25.7 milyon euro) bonservis ücreti istediği belirtildi. Haberde ayrıca Aston Villa'nın gerisinde kalan her iki kulübün de Barış Alper Yılmaz'a gelecek sezon Şampiyonlar Ligi fırsatı sunamayacağına değinildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı