Beyzade Haber

İsmail Kartal: Niye tepki gösterdiler anlamadım

SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fatih Karagümrük mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ülker Stadı'nda Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Yenilmezlik serisini 13 maça taşıdıklarını söyleyen Kartal, maça kazanmak için çıktıklarını ama bunu başaramadıklarını belirtti.
 Kartal, Fatih Karagümrük'ün son haftalarda yükselişte olduğunu belirterek, "12 haftadır kaybetmiyorduk, bu akşamla 13 oldu. İstediklerimizi çok fazla yapamasak da ortada bir oyun vardı. İkinci yarı tempoyu artırdık, pozisyonlar da bulduk. Bir gol bulabilsek arkası gelebilirdi ama istediğimiz golü bulamadık. Karagümrük iyi savunma yapan, iyi kontratağa çıkabilen oyunculara sahip bir takım. İkinci yarı ortaya koyduğumuz oyunla rakibin 1 adım önündeydik. Her maçı kazanmak isteriz ama her zaman kazanacaksınız diye bir durum yok. Son haftada alacağımız puanlarla ikinciliği perçinleyeceğiz" diye konuştu.

Kartal, şunları kaydetti:
"Ben ne alacağımı düşünerek değil, ne vereceğimi bilerek buraya geldim. Ne verdiğim de ortada. Son 3,5 aydır bu takım maç kaybetmiyor. İkinci yarı lideri şu an Fenerbahçe. Son haftalarda oynadığımız maçlara baktığımızda en kilit oyuncularımız sakat ya da cezalıydı. Yeri doldurulamayacak oyuncularımız oldu. İki maçtır kazanamamanın nedenlerinin bu olduğunu düşünüyorum. İyi çalıştık bugünlere geldik. Sezon sonuna doğru yıpranmışlık normaldir. 13 haftadır kaybetmemiş bir Fenerbahçe var."
Kartal, taraftarların son dakikalardaki tepkisinin nedenini de anlamadıklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.