Beyzade Haber

Milyonluk ihaleyi AKP çalışma referansına sahip şirket kazandı

GÜNDEM

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ilan, reklam ve tanıtım hizmetleri kapsamında yine milyonlarca parayı sokağa dökecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ilan, reklam ve tanıtım hizmetleri için harcayacağı milyonluk ihaleyi AKP çalışma referansına sahip bir şirket aldı.
Reklam ihalesini alan şirket daha önce de Adalet Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı gibi birçok kurumun reklam işlerini de almıştı.
Kurumun ilan, reklam ve tanıtım hizmetleri için 16 Şubat’ta ihale açan TOKİ, ihalenin yaklaşık maliyetini 14 milyon 302 bin 452 TL olarak belirledi.
İhale için toplam 6 şirketten 3 şirketin teklifi geçerli sayılırken ihaleyi TAB Tanıtım Organizasyon Dijital Reklam Güvenlik Sistemleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi kazandı. İhalenin sonuçlanması sonrasında şirket ile TOKİ arasında 6 Mayıs’ta sözleşme imzalandı. 7 Mayıs’ta başlayan iş 7 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek tanıtım ve reklam faaliyetinin, Türkiye genelini kapsayan 365 gün süreli olması planlandı.
İhaleyi kazanan şirketin, internet sitesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Türk Hava Yolları, Türk Telekom, Ziraat Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığı ve AKP gibi çalışma referanslarına sahip olduğu görüldü.
Ayırca AKP'ye de daha önce hizmet veren reklam şirketi, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun, borç yapılandırması kampanyasının reklamları için açılan ihaleyi de kazanmıştı. Diğer yandan idare ile şirket arasında iş için 4 milyon 500 bin TL'lik sözleşme imzalanmıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.