Beyzade Haber

Trabzonspor'a Çin'den futbolcu önerisi geldi!

SPOR

Trabzonspor, transfere hızlı başlarken orta saha için Çin'den futbolcu önerisi geldi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor'da öncelikli olarak forvet, orta saha ve sol bek transferleri üzerinde duruluyor. Üç mevki için de girişimlerini sıklaştıran Bordo Mavililere menajerler aracılığıyla oyuncu önerileri geliyor.
Transferde Abdullah Avcı'nın raporları doğrultusunda hareket eden bordo mavili yetkililer, bir yandan gelen oyuncu önerilerini de dikkate alarak tecrübeli teknik direktörün görüşünü alıyor.

Trabzonspor'a son olarak; Çin'den futbolcu önerisi geldi. Menajerler aracılığıyla Beijing Guoan'da forma giyen orta saha oyuncusu Fernando, Trabzonspor'a önerildi.
Orta sahaya tecrübeli oyuncu takviyesi için Marek Hamsik ile görüşmelerini hızlandıran Trabzonspor'a gelen bu önerinin Abdullah Avcı'ya sunulduğu ve tecrübeli teknik adamın raporuna göre hareket edileceği öğrenildi.
Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile 12, Rusya temsilcisi Spartak Moskova ile de 6 kez Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Fernando'nun takımdaki tecrübe açığını kapatabileceği düşünülüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.