Beyzade Haber

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan galibiyet ve Yusuf Yazıcı yorumu!

SPOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bordo-mavili takımın Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ettiği maç sonrasında açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor bu galibiyetiyle bir üst tura çıkmış oldu.
İşte Abdullah Avcı'nın sözleri;

Devrede 3 değişiklikle oyuncu kalitesini yukarı çektik. Bir 'diamond' modeli denedik. Daha iyisini yapabilirdik. Oyun sonunda direkt oyun ve kenar ortasını denedik. Maç biterken doğru zamanda golü bulduk. Büyük takım ve kaliteli oyuncu refleksi devreye girdi.
Yusuf Yazıcı çok özel bir oyuncu. Önemli kaynak sağlayarak giden, bizi yurtdışında güzel temsil eden bir oyuncu. Geldiğinde sakatlıkları, tedavileri, inişleri, çıkışları oldu. Sakatlıktan çıktıktan sonra 15-20 gündür iyi çalışıyor. Performansı önemliydi.
Çok formasyon değişikliği, çok oyuncu değişikliği bazen performansı düşürebiliyor. Maç sonunda Vitor'u ileri yollayıp kenar ortası denemeye başlayınca golü bulduk. Enerjimiz yukarı çıktı, onların enerjisi düştü. Kaliteli oyuncu refleksi devreye girdi."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.