27.12.2021, 16:46 18

GÜLSEK Mİ DİYORUM

Bazen gülmek mi lazım halimize, ağlamak mı bilmiyorum.

Oysa bazıları ne kadar duyarsız ve mutlular, ee ne de olsa bi haberler çevrelerinden, onlara göre hayat toz pembe ve hayat normal seyrinde devam ediyor. Oysa duyarlı insanlar kara kara düşünüyor, NE OLACAK? Bu alemin hali diye, Ülke yangın yeri, Ekonomi zapt edilemiyor, DOĞU Akdenizden dolayı tüm emperyal güçler karşımızda bizi ufacık bir kıta sahanlığına mahkum etme telaşındalar.

Enerji de dışa bağımlılığı bitmiş bir TÜRKİYE uykularını kaçırıyor, peki ne yapmalı? Dış Politikada birlik olup GÜÇLÜ TÜRKİYE hissiyatı verilmeli, Dünya’nın her bölgesinde kurulacak oyun da TÜRKİYE’NİN masada olması sağlanmalı.

İç Politik çekişmelerde tartışarak doğruyu arayan bir görüntü verilse de, dışarı da Milli Birlik ve Beraberliğinden ödün vermeyen, Bir TÜRKİYE fotoğrafı ortaya konulmalı.

Bu KUDÜS’DEN, DOĞU TÜRKİSTAN’A kadar TÜRK-İSLAM Aleminin var olma savaşında elimizi çok rahatlatacak ve dışarıya karşı BİRİZ, DİRİYİZ mesajını verecek, gücümüze güç katacaktır. Zira TÜRKİYE sadece Anadolu da ki TÜRKİYE değildir, bunun aksini düşünenler mi? Onlar GÜLMEYE DEVAM EDİYOR...

İslam Dünyasının için de bulunduğu, BANA NE zihniyetine karşı, TÜRKİYE güçlü olmalıdır ve konu İslam Aleminin refahı olunca da kimsenin, ağlanacak haline gülmemesi gerekmektedir.

Şimdi tekrar, tekrar soruyorum GÜLSEK Mİ....

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı