Son Dakika

10 yıldır tek sefer yapılmamıştı! Biletler satışa çıktı

Arap Baharı'nın tarumar ettiği Libya'daki iç karışıklık sonrası duran Türkiye-Libya uçak seferleri on yıl aradan sonra yeniden başlayacak.  en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Linya

EKONOMİ 24.03.2024, 01:05
2
10 yıldır tek sefer yapılmamıştı! Biletler satışa çıktı
Batı'nın rejisörlüğünde başlayan Arap Baharı İslam ülkeleri Tunus, Mısır, Libya, Suriye, Bahreyn, Cezayir, Ürdün ve Yemen'i tarumar etti. Arap Baharı'nın en çok etkilediği ülkelerin başında gelen Libya'da bugün hâlâ istikrar sağlanamadı.
Tüm bu süreçlerde maalesef Türkiye’deki iktidar abilik rolü üslenecek yerde yangına körükle gitti. Arap Baharı'yla birlikte Türkiye’nin bu ülkelerle olan  ilişkileri de sekteye uğradı. Libya'daki iç karışıklık sonrası duran Türkiye-Libya uçak seferleri on yıl aradan sonra yeniden başlayacak. 
Müjdeyi sosyal medya hesabından Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe verdi. Dibeybe yaptığı açıklamada, "Elhamdülillah, yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra Türk Hava Yolları (THY), önümüzdeki haftadan itibaren Libya seferlerine yeniden başlayacak." ifadesini kullandı.

Dibeybe'in açıklamalarının ardından  THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de sosyal medya hesabından konuya ilişkin bilgi paylaştı. Ekşi şunları aktardı: "Libya'ya seferlerimiz başlıyor. Haftada 3 sefer yapacağız. Seferlerimiz satışa açılmıştır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı