2024 Opel Mokka fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi

SUV modellerinin cirit attığı otomotiv piyasasına iddialı bir giriş yapan Opel Mokka 2024 fiyatları, yakıt tüketimi ve donanımları ile öne çıkıyor. İşte sıfır km Opel Mokka fiyatları!

GÜNDEM 30.04.2024, 15:40
2
2024 Opel Mokka fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi
Ülkemizdeki sürücülerden tam not almayı başaran Opel Mokka yüksek standartları olan bir araç. Opel’in SUV modelleri içinde kendine has bir yere şimdiden sahip olan araç klasik olacağa benziyor. Görsel cazibesi ile büyüleyen Mokka aynı zamanda güçlü bir motora sahip. Dijital bir tasarıma sahip olan kokpiti ile zamana uyum sağlamak konusunda geri kalmıyor. Türkiye’de geniş bir donanım ve opsiyon seçeneği ile satışa sunulması aracın gördüğü ilginin açık bir kanıtı.
Sportif bir görünüme sahip olan Opel Mokka modern çizgileri ile dikkatleri üstüne toplamada iyi iş çıkarıyor. Kaputun gövde renginden farklı olması aracın albenisini beklenmedik bir derecede arttırıyor. Aynı zamanda araca bir kimlik kazandırıyor. Dinamik görüntüsüne ek olarak 17 inçlik jant setleri aracın iyi bir tamamlayıcısı olarak yerini alıyor.
Mokka’nın iç tasarımı tamamen teknolojik yeniliklerden oluşuyor. Günümüz ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan konsol kokpitte sürücüyü karşılayan ilk şey oluyor. 7 inçlik hayalet ekranı tercihe bağlı olarak 12 inçe yükseltilebiliyor. Kaplamaların kalitesi ve koltukların konforlu yapısı ayrı bir takdiri hak ediyor. İç tasarımda renklerin minimal kullanılması da koca bir artı olarak aracın hanesine yazılıyor.
Opel Mokka aracının teknik özelliklerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.
Genel:
Performans:
Motor:
Boyut ve Kapasite:
Opel Mokka’nın 100’e çıkarken harcadığı ortalama yakıt miktarı 4,5 litredir. Opel Mokka modeli araçların yakıt tüketim özellikleri aşağıdaki gibidir:
Türkiye’de görücüye çıkan Opel Mokka için toplam 3 adet donanım seçeneği mevcut. Edition, GS ve Ultimate opsiyonlarının her biri için fazladan opsiyonlar da bulunuyor. Araç fiyatlarının günümüz standartlarına göre orta düzeyde olduğu söylenebilir.
Opel Mokka sıfır KM fiyat listesi Nisan 2024 ayı itibarı ile şu şekildedir:
Opel Mokka için sunulan avantajlı opsiyon seçenekleri şöyledir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı