Son Dakika

2024 Peugeot 3008 fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi

2024 Peugeot 3008 ile yol üzerindeki hakimiyet artarken daha konforlu sürüş deneyimleri kazanmak mümkün. Araç içerisindeki konfor oranının yükseltilmesi ve yol hakimiyetine odaklanılmasıyla güvenli, profesyonel ve destekli araç kullanımı yapılabiliyor.

GÜNDEM 26.04.2024, 16:25
1
2024 Peugeot 3008 fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi
Zorlu yollar üzerinde daha iyi hakimiyet sağlayan Peugeot 3008, özel lastikleri ve sürüş deneyimi ile sürücüleri karşılıyor. Hız sabitleme sisteminden dur kalk özelliğine kadar birbirinden farklı birçok yeni altyapıya sahip olan araç, güvenliği yüksek seviyede tutuyor. Geliştirilmiş kontrol sistemleri ile aracın her an kontrol edilebilmesini sağlayan özellikleri ile trafikte zorlanmanın da önüne geçiyor.
Peugeot, uzun yıllardır otomobil sektöründe yer alan ve tasarımları ile dikkat çekmeyi başaran bir marka. Marka güvencesine eşlik eden müşteri memnuniyeti, sürüş keyfi ve güvenilir sürücü deneyimi gibi faktörler de modellerinin öne çıkmasını sağlıyor. 2024 Peugeot 3008 yeni nesil teknoloji ile hazırlanan ve çevre dostu olan modeller arasında bulunuyor. Geniş iç tasarımına eşlik eden modern altyapısı, aracın hem içeriden hem de dışarıdan daha şık görünmesine neden oluyor.
Peugeot 3008’in temel özellikleri üst düzey teknoloji içeriyor. Yenilikçi teknolojiye sahip olan model, SUV’un üst düzey performans göstermesine yardımcı oluyor. Sürüş destek sistemi ile yol hakimiyeti arttırılırken geçe görüş özelliğine eşlik eden kızılötesi kamerası da güvenliğin ele alınmasını sağlıyor. Özellikle gece sürüş esnasında yolda daha iyi hakimiyet kurulmasını sağlayan kızılötesi sistemi, sürücüler için son derece avantajlı.
Bu modeli diğer modellerden ayıran önemli özelliklerden birisi de aracın telefon üzerinden kontrol edilebilmesi. Telefona yüklenen uygulama üzerinden bakım özellikleri, servis gereksinimleri ve aracın nerede olduğu gibi veriler incelenebiliyor. Hem IOS hem de Android cihazlara indirilebilen bu uygulama ile kullanıcılar park yeri sorunu yaşamaktan da kurtuluyor.
2024 Peugeot 3008 yenilikçi SUV modeller arasında bulunuyor. Peugeot 3008, içten yanmalı motor türüne sahiptir. Bunun yanı sıra EAT8 ismi ile bilinen otomatik şanzımanı ile direksiyonun daha olay kullanılmasını sağlar. Sürücülerin, direksiyon üzerindeki hakimiyetlerinin artması ve uzun yolculuklarda daha yüksek konfora ulaşmaları için EAT8 otomatik şanzıman kullanılıyor.
Quickshift teknolojisinden önemli ölçüde kullanan Peugeot 3008, vites geçişlerinin ve kontrolünün daha kolay olmasını sağlıyor. Üst düzey bir kullanım imkanı sunan model, üstün sürüş yetenekleri ile ön plana çıkıyor. Durdurma ve çalıştırma aşamalarında motorun optimum düzeyde kullanılmasını sağlarken bir yandan da yakıt tüketiminin daha verimli olmasına odaklanıyor. Benzinli motorların emisyon oranı da son derece düşük olup araç yakıtının minimum düzeyde kullanılması sağlanıyor.
Aracın donanım özelliklerine bağlı olarak belirlenen fiyatlar vardır. Bu fiyatlar aracın sadece donanım özelliğine değil, motor gücüne yakıt türüne ve şanzımana göre de belirlenir. Kullanıcılar aracı almak istedikleri zaman benzinli dizel ya da hibrit olmak üzere 3 farklı seçenek ile karşılaşırlar aynı zamanda. Active Prime, GT ve Allure donanım özellikleri de fiyat üzerinde etkilidir. 2024 yılı için belirlenen sıfır kilometre Peugeot 308 fiyatları şu şekildedir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:39
Yatsı 21:05
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı