2024 Renault Captur fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi

2024 Renault Captur, sürücülerin enerjisini arttırırken bir yandan da yoldaki hakimiyetlerinin yüksek olmasını sağlıyor. Güçlü motor performansı, dengeli yakıt tüketimi ve minimal özellikler ile dikkat çeken modeller arasında.

GÜNDEM 04.05.2024, 23:05
2024 Renault Captur fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi
2024 Renault Captur özel teknolojisi, yakıt tüketim oranları ve özellikleri ile dikkat çeken bir model. Akıllı kokpit özelliği ile kullanıcıların hem yola hem de araca hakim olmasını kolaylaştırıyor. 34 farklı donanıma sahip olan bu model, kullanıcıların araç içerisinde kendisini güvende hissetmesi için de gerekli zemini oluşturuyor. Acil fren destek sistemi, park esnasında dijital destek, otomatik sensörler ve bunlara benzer seçenekler ile aracın yüksek hakimiyet ile kullanılması sağlanmaktadır.
Özel aksesuarları bulunan ve 2024 yılında en çok tercih edilen Renault modellerinden biri olan Captur, özellikleri ve yakıt tüketimi ile de kullanıcıların dikkatini çekmekte. Özel boyutlarda ve renklerde hazırlanan Captur, canlı renk ve modelleri ile biliniyor. Aracını kişiselleştirmek isteyen sürücüler için özel opsiyonlar sunmasının yanı sıra yeni nesil aksesuarları ile teknoloji odaklı bir yaklaşım benimsenmesine de destek olmakta.
Tasarım özellikleriyle dikkat çeken bu modern kullanıcıların araca olan hakimiyetinin artmasını sağlıyor. Navigasyon sisteminin iyileştirilmesi, multimedya cihazının geliştirilmesi ve araca entegre edilen sistemlerin artırılması, modelin öne çıkan tasarım özellikleri arasında.  Ayrıcalıklı tasarımını yeni nesil teknolojiyle birleştirerek sunan ve sürücünün daha iyi koşullar altında araç kullanmasını sağlayan Renault Captur, 2024 yılı özellikleri ile bilinmektedir.
Easy Link sistemini entegre eden ve araç içi ekran yönetiminin daha kolay olmasını sağlayan model son teknolojiyi tercih etmekte. Sürüş modlarının daha yavaş ve sakin bir şekilde birbiri arasında geçişini yapılmasını sağlaması da aracın kullanılırken daha az yorulmasına zemin hazırlıyor. Sürüş esnasında kullanıcılar isterlerse destek sistemlerini kullanabilirler ve aracı park etme, yola hakim olma, güvenilir deneyim kazanma gibi noktalarda daha iyi performans sergileyebilirler.
Tüm araçların yakıt tüketimini etkileyen belirli etkenler vardır. Bu etkenler arasında şanzıman özelliklerinden motor tipine kadar birçok seçenek ile karşılaşılır. Sürüş koşulları kullanıcı alışkanlıkları yakıt tüketimini en önemli derecede etkileyen faktörlerdir. Touch Plus ve Icon olmak üzere farklı motor versiyonları sunan Captur modelin özellikleri de değişiklik gösterir. Benzinli modeli 100 km’de 6.2 litre benzin kullanırken CO2 emisyon oranı ise 139 g’dir.
Bu özellikler 1.3 Mild Hibrit EDC 140 bq için geçerli olmakla birlikte Renault Captur’un standart motor özellikleri arasında da bulunur. Renault kullanıcıları kendi kullanım özelliklerine ve sürüş deneyimlerine bağlı olarak farklı oranlar ile karşılaşabilir. Uzun yol, şehir dışı yolculuk, şehir içi yolculuk, kısa mesafe ve yoğun trafik gibi faktörler tüketilen yakıt miktarını etkiler.
2024 Renault Captur 2024 yılında tek özellik ile sunulan ve donanıma göre fiyatı belirlenen bir model. Bu model için belirlenen ve sıfır kilometreler için geçerli olan Renault Captur fiyatı 1.415.900 Türk Lirası. Aracı almak isteyenler dilerler ise sunulan opsiyonların da değerlendirebilir. Örneğin yedek lastik metalik renk tercihi, çift renk ve gövde tasarımı bu faktörler opsiyonel olarak sürücülere sunulur.
Touch Plus ve Icon için belirlenen opsiyonlar farklı olabilmektedir. Örneğin Icon modellerde ekstra olarak elektrikli açılır cam tavan tercihi de yer alır. Opsiyon olarak sunulan bu seçenekler fiyata eklenir ve ekstra ücret ödenmesi gerekir. 2024 yılında gerçekleştirilen satış fiyatları incelendiğinde Icon model için başlangıç fiyatı 1.550.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı