A101, Migros, ŞOK tavuk fiyatları 2024

Beyaz et fiyatlarının arka arkaya aldıkları zamlardan sonra zincir marketlerin güncel fiyat listeleri merak konusu oldu. İşte A101, Migros ve Şok Market’in güncel tavuk fiyatlarına dair ayrıntılar...

EKONOMİ 23.05.2024, 13:55
1
A101, Migros, ŞOK tavuk fiyatları 2024
Temel gıda ürünlerinin fiyatlarına yansıtılan yüksek oranlı zamlar tüketicilere yaka silktirirken özellikle et fiyatlarının rekor seviyelere yükselmiş olması büyük tepkilere yol açtı. Bir süredir kırmızı et almakta güçlük çeken tüketiciler protein ihtiyaçlarını beyaz et ürünlerinden karşılamaya çalışırlarken son zamların ardından tavuk fiyatları da rekor seviyelere ulaştı.

Tavuk ürünlerinin tarihi seviyelerden satışa sunuluyor olmaları tüketiciler tarafından eleştirilirken bu süreçte arama motorlarında da sorgulama başlıklarının et ürünlerine yönelik olduğu görüldü. Özellikle büyük marketlerin güncel tavuk fiyatları, tüketiciler tarafından yakın takip altına alındı. Bizler de bu içeriğimizde her gün ülke genelinde milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen A101, Şok ve Migros Market’in güncel tavuk fiyatlarına yer verdik. İşte detaylar…

Ülke genelinde binlerce şubesi bulunan ve bu sayede de milyonlarca tüketicinin uğrak yeri haline dönüşen A101 Market, son olarak tavuk fiyatları ile dikkat çekti. Zincir market, tavuk ürünleri için belirlemiş olduğu satış fiyatlarını şu şekilde duyurdu:

Kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile her kesimden vatandaşa hizmet vermeyi sürdüren Migros Market, satışta olan tavuk ürünlerinin fiyatlarında değişikliğe gitti. Birçok markanın tavuk ürünlerini tüketicilerin beğenilerine sunan zincir market, güncel tavuk fiyatlarını şu şekilde duyurdu:

Şok Market mağazalarında satışa sunulmuş olan tavuk ürünlerinin güncel fiyatları şu şekilde:

Tavuk satışı yapan birçok marka bulunmaktadır. Gerek kasaplarda gerek ise de zincir marketlerde birçok markaya ait farklı tavuk ürünlerine rastlamak mümkündür.

Marka çeşitliliğinden ve fiyat farklılıklarından ötürü hangi markanın tavuk ürünlerini satın almaları gerektiği konusunda kafaları karışan tüketiciler, konuya yönelik sık sık sorgulamalarda bulunmaktalardır. Bu kapsamda son verilere göre ülkemizde tavuk ürünleri en çok tercih edilen başlıca markalar şu şekilde kayda geçmiştir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Haziran 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:12
Öğle 12:44
İkindi 16:36
Akşam 20:07
Yatsı 21:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı