A101, Migros, ŞOK yumurta fiyatları 2024

Maliyet kalemlerinde gözlenen artışlar ürün fiyatlarına yansımaya devam ederken son dönemlerde temel besin ürünlerinden olan yumurtanın fiyatı da rekor seviyelere ulaştı. Bizler de bu içeriğimizde merak edenler için A101, Şok ve Migros Market’in güncel yumurta fiyatlarına yer verdik.

EKONOMİ 23.05.2024, 16:35
1
A101, Migros, ŞOK yumurta fiyatları 2024
Günümüzde çok çeşitli faktörlerin etkileri ile sık sık zamlanan temel gıda ürünleri, tüketicileri isyan etme noktasına getirdi. Temel ihtiyaçlarına bütçeleri doğrultusunda erişmekte güçlük çeken tüketiciler, son dönemlerde özellikle yumurta fiyatlarını yakından takip etmeye başladı.

En ekonomik protein ürünlerinden biri olarak değerlendirilen ve hem çocukların gelişimlerine hem de yetişkinlerin genel sağlık tablolarına olumlu katkılarda bulunan yumurta, son dönemlerde güçlü içeriği ile değil yüksek fiyatları ile konuşulmaya başlandı. Zamların ardından rekor seviyelere yükselen yumurta fiyatları, zincir marketlerde de şaşkınlık yaratan noktalara ulaştı. Bizler de bu içeriğimizde uygun fiyatlar karşılığında yumurta satın almak isteyen tüketiciler için 3 zincir marketin güncel yumurta fiyatlarına yer verdik.

A101 Market’in güncel yumurta fiyatları şu şekilde:

Şok Market yumurta fiyatları şu şekilde:

Migros Market bünyesinde satışa sunulan yumurtalar için belirlenmiş olan fiyatlar şu şekilde:

Yukarıda da görmüş olduğunuz üzere zincir marketlerde satışta olan birçok yumurta markası bulunmaktadır. Bu ürünler arasında karar verirken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları bulunmaktadır. O püf noktalar kısaca şu şekilde sıralanabilir:

 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Haziran 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:12
Öğle 12:44
İkindi 16:36
Akşam 20:07
Yatsı 21:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı