Adnan Beker, Kaplan'ın değil Kaplan'la ilişkili ‘Haymanalı Dayı’nın düğününe katılmış

Ayhan Bora Kaplan’ın oğlunun sünnet düğününe katıldığı iddia edilen İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker danışmanı aracılığıyla açıklama yaptı. Beker, Kaplan’ın değil Levent Çiçek’in düğününe katıldığını açıkladı. ‘Haymanalı Dayı’ lakabı ile anılan Çiçek de Kaplan ile ilişkili biri.

GÜNDEM 13.09.2023, 23:10
16
Adnan Beker, Kaplan'ın değil Kaplan'la ilişkili ‘Haymanalı Dayı’nın düğününe katılmış
Tutuklanan çete lideri Ayhan Bora Kaplan’ın 14 adamı ile birlikte tutuklanması sonrası dikkat çeken kareler ortaya çıktı. Anılan karelerde yer alan bir diğer isimse İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker idi. Beker’in, Kaplan’ın oğlunun sünnet düğününe katıldığı iddia edildi.

Beker ile ilgili haberlerin yayılması üzerine, danışmanı Çağatay Ünver, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Ünver, Milletvekili Beker’in, Kaplan’ın değil Levent Çiçek’in düğününe katıldığını açıkladı.

Ayhan Bora Kaplan ile Levent Çiçek bir arada.

Ankara’da yeraltı dünyasının bilinen isimlerinden biri olan Levent Çiçek de Ayhan Bora Kaplan ile ilişkili bir isim.
İkilinin birlikte çekildikleri çok sayıda kare bulunuyor. ‘Haymanalı Dayı’ olarak da bilinen Çiçek, 2019 yılında tutuklanmıştı.

Adnan Beker

Levent Çiçek, uyuşturucu ticareti, gasp, yağma gibi bir dizi suçtan soruşturma geçiren bir isim olarak biliniyor. Çiçek, 2017’de yapılan Ankara merkezli ve aralarında Tanju Çolak’ın da olduğu çok sayıda kişiye yönelik yapılan operasyon kapsamında Levent Çiçek de yer almıştı.

Öte yandan, düğüne AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun da katıldığı anlaşıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı