Son Dakika

AKP, İstanbul sürecinden akıllanmadı! AKP’li Yavuz YSK’yı tehdit etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz İBB seçimlerinden akıllanmamış olsa ki katıldığı canlı yayında, sandık başkanlarını İçişleri Bakanlığı'na vermeyen YSK'yı resmen tehdit etti.

GÜNDEM 04.05.2023, 12:35
2
AKP, İstanbul sürecinden akıllanmadı! AKP’li Yavuz YSK’yı tehdit etti
AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz katıldığı CNN Türk canlı yayınında YSK’nın sandık başkanlarının listesini İçişleri Bakanlığı'na vermemesi ile ilgili kararını işaret ederek “YSK İstanbul örneğindeki gibi bir hata yaparsa bunun bedeli bir parça ağır olur.” dedi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, OHAL’in 9 Mayıs'ta kalkacağını belirtirken ‘AFAD'a hangi seçmen müracaat ederse oy kullanmak için kendi şehrine taşınacak’ ifadelerini kullandı.
Ali İhsan Yavuz’un söz konusu açıklaması şöyle:
“CHP'nin iddiaları gerçek dışı. İçişleri Bakanı Sayın Soylu, bu konu hakkında açıklama yaptı. YSK, birçok kez bizim taleplerimizi reddediyor. Kayda da geçmesi açısından söylüyorum. Daha önce dedik ki, sandık başkanlarının listesini bize vermeniz gerekiyor. Görevlilerin kamu görevlisi olup olmadığını anlayalım. Çünkü İstanbul'da da böyle bir problem yaşadık.
YSK yine paylaşmadı. 'Güvenlik gerekçesiyle bunu partilere veremem' yanıtını veriyor. Kıyameti kopartacak halimiz yok ama kayda geçsin, YSK İstanbul örneğindeki gibi bir hata yaparsa bunun bedeli bir parça ağır olur. Endişelerimiz var.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı