Son Dakika

Ali Babacan 128 milyar doların nereye gittiğini açıkladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Merkez Bankası’nın eriyen 128 milyar dolar rezervi ile ilgili iktidarı kızdıracak bir çıkış yaptı.

SİYASET 21.09.2021, 20:25
4
Ali Babacan 128 milyar doların nereye gittiğini açıkladı
Samsun’un Çarşamba ilçesinde patates ve soğan satıcılarını ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile esnaf arasındaki ilginç Merkez Bankası’nın kaybolan 128 milyar dolar rezervi konuşması gündem oldu.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Merkez Bankası’nın 130 milyar dolar dövizini gizli saklı, damatla beraber satıp tükettikten sonra döviz krizi çıksın. Fiyatlar artsın. Ondan sonra kameraları çevir, kuru soğan depolarını göster. Olacak iş mi?” ifadelerini kullandı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile esnaf arasında şu diyalog yaşandı:
“Babacan: İki yıldır patates soğan gündemde. Fiyat bir iniyor, bir çıkıyor. Bazen hükûmet hedef alıyor. Sizin de kuru soğan deponuz var mı?
Esnaf: Çöpe döktük, çok rezillik var
Babacan: Beceremiyorlar, yönetemiyorlar. Döviz kurunun kontrolünü ellerinden kaçırıp her defasında bir suçlu arıyorlar. Bazen hal esnafı suçlu oluyor bazen kuru soğan deposu bazen pazarcı esnafı
Esnaf: Bizi de arada terörist yaptılar. Zoruma gitti o laf. Bir sorun var ortada ve çözemiyorlar
Babacan: Merkez Bankası’nın 130 milyar dolar dövizini gizli saklı, damatla beraber satıp tükettikten sonra döviz krizi çıksın. Fiyatlar artsın. Ondan sonra kameraları çevir, A haber kameralarını kuru soğan depolarını göster. Olacak iş mi?
Esnaf: Artık herkes biliyor artık neyin ne olduğunu."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı