Son Dakika

Ankara'da yeni gelişme... Ziya Selçuk makam odasını boşalttı

Milli Eğitim Bakanlığı görevinden istifa ettiği konuşulan Ziya Selçuk için yeni bir iddia ortaya atıldı. İstifasını Erdoğan'a sunduğu konuşulan Ziya Selçuk'un makam odasını boşalttığı iddia ediliyor.

GÜNDEM 05.08.2021, 13:45
3
Ankara'da yeni gelişme... Ziya Selçuk makam odasını boşalttı
Ziya Selçuk’un istifasıyla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmezken bugün yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a istifasını sunduğu ileri sürülen Ziya Selçuk’un makam odasını boşalttığı iddia edildi.
Ankara kulisleri bir haftadır Ziya Selçuk’un istifa iddiaları başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde yer alan bazı bakanların yolcu olacağı konuşuluyor.

Ziya Selçuk’un istifa edip etmediği ile ilgili henüz resmi makamlardan herhangi bir açıklama gelmiş değil. Selçuk, istafasına gerekçe olarak ise yakın çevresine Bakanlıkta hiçbir istediğini yapamadığını söylediği belirtildi.

Yeni Milli Eğitim Bakanı’nın kim olacağı ise merak ediliyor. Ziya Selçuk’un yerine ise Yusuf Tekin, Birol Akgün ve Yekta Saraç isimleri geçiyor.

Bakanlık kaynakları, Ziya Selçuk’un odasını boşalttığını, yangınlar nedeniyle görevden alınmanın bir süre askıda tutulduğu bilgisini verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı