Son Dakika

Anlık dolar kuru: FED kararı sonrası dolar kuru - Dolar ne kadar?

Dünya piyasalarının beklediği FED kararı açıklandı. ABD Merkez Bankası politika faizinde değişikliğe gitmedi. FED kararı sonrası dolar kuru merak ediliyor. Peki, dolar ne kadar? İşte anlık dolar kuru.

EKONOMİ 28.07.2021, 22:20
7
Anlık dolar kuru: FED kararı sonrası dolar kuru - Dolar ne kadar?
ABD Merkez Bankası FED’in vereceği karar sonrası Dolar kuru merak ediliyordu. FED akşam saatlerinde politika faizi kararını 0 - 0.25 aralığında sabit tuttu. FED kararında, varlık alımını sürdüreceğini yineledi. Bu karar sonrası piyasalarda dolar kuru sınırlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Dolar kuru güne 8.56 seviyelerinden başlarken FED kararı sonrası dolar kuru 8.5781'e seviyelerine kadar çıktı. Peki, dolar kuru şu saat itibarıyla ne kadar? İşte anlık dolar kuru…
FED kararı sonrası dolar kuru fiyatının ne olduğu yönünde yatırımcılar internetten araştırmalara başladı. Dolar kuru düştü mü, dolar kadar, şeklinde soruların sıkça sorulmaya başlandı. Cevabını haberimizin ilerleyen satırlarında bulabileceksiniz…
Öte yandan piyasalar, dünya geneli başta olmak üzere Türkiye’de artan koronavirüs vakalarından dolayı endişeli şekilde bekleyişini sürdürüyor. Virüste delta varyantının da etkisi konuşuluyor.
FED bu akşamki aldığı kararda  aylık 120 milyar dolarlık varlık alım programının da devam etmesine karar verdi. Toplantı sonrası açıklama yapan ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell, “Toparlanma tamamlanana kadar para politikası destekleyici kalmaya devam edecek.” dedi.
Dünya piyasaları FED kararına kilitlenmişken FED’in yaptığı açıklama sonrası ise dolar kurundaki hareketler merak edildi.
Dolar kuru  22.03 itibarıyla 8,5612 seviyesinden işlem görüyor. Euro kuru ise 10,1356 liradan, altının ONS fiyatı ise 1.802,53 seviyelerinden işlem görüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı