Son Dakika

"Antalya'mızda 20-30 değil, 100 yıllık kent planı yapacağız"

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, düzenlediği basın toplantısı ile projelerini kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET 11.03.2024, 04:35
3
Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar sahada çalışmalarına hızla devam ediyor. Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, düzenlediği basın toplantısı ile projelerini kamuoyu ile paylaştı. Bilgin, gerçekleştirilecek seçimin önemli bir seçim olduğunun altını çizerek, seçimlerin ardından Antalya için önemli projeleri ile daha güzel bir Antalya inşa edeceklerini vurguladı.
31 Mart Yerel Seçimleri’nin her açıdan önemli olduğunu belirten Bilgin, ülkemizin ve dünyanın hareketli, badireli bir döneminde seçimlere gidildiğini kaydederek, “Bölgemiz ne yazık ki bir ateş çemberi içinde. Ekonomik ve sosyal olarak durumumuz maalesef hiç de iç açıcı değil. Bugüne kadar uygulanan yanlış politikalardan dolayı adaletten eğitime, ekonomiden dış politikaya varıncaya kadar tüm sahalarda büyük problemler yaşanmakta. Kamu kaynaklarının savurgan bir şekilde israf edildiği, milletimizin ekonomik olarak kan ağladığı, bireyin ve aile kurumunun çokça örselendiği, Filistin Gazze’de aylardır Siyonist İsrail tarafından kardeşlerimizin büyük bir zulme uğradığı bir zaman diliminde yerel seçimlere gidiyoruz” diye konuştu.
Son 50 yıl içerisinde yapılan hizmetler ile Milli Görüş belediyeciliği markasının oluştuğuna dikkat çeken Bilgin, Milli Görüş belediyeciliğinin vatandaştan takdir topladığını belirterek, “Milli Görüş belediyeciliğinde, her şeyden önce hakkı üstün tutmak, insana büyük önem vermek, herkese adil ve eşit davranmak, partizanlık yapmamak, ibadet aşkıyla çalışmak, çevre ve insanla barışık bir anlayış esastır. Borçla ve kredi ile değil öz kaynaklarla kalkınma, rüşveti, yolsuzluğu, adam kayırmacılığı, partizanlığı ve gereksiz harcamaları önleme, belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürme, çevreyi ve doğayı koruma, halk meclisleri, şeffaflık, gece gündüz etkin ve aktif belediyecilik temel prensiplerimizdendir. Biz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bu esaslar ve değerlerle talibiz. Antalya’mızın denizi, ovaları, yaylaları, tarihi eserleri milli servettir. Çiftçilerimizin emeği, alın teri, tarlaları, seraları, millete güven, devlete kudrettir. Bu kıymetlerimizi yetim malını korur gibi korumak, halkımıza gerçek manada hizmetler yapabilmek için bu göreve kolları sıvadık” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı