Araç fiyatları zamlanırken Suzuki Swift fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte Suzuki Swift fiyat listesi

Araç fiyatları zamlanırken Suzuki Swift, en uygun fiyatlı seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. İşte güncel Suzuki Swift fiyat listesi...

EKONOMİ 28.04.2024, 07:30
3
Araç fiyatları zamlanırken Suzuki Swift fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte Suzuki Swift fiyat listesi
Türkiye otomobil pazarında, bütçe dostu araçlar her zaman büyük ilgi görüyor. Bu ilginin en yeni odağı ise Suzuki Swift oldu.
2024 Nisan ayı itibarıyla, Suzuki’nin popüler modeli Swift, güncellenen fiyat listesiyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. İşte bu özel aracın güncel fiyat listesi.
Suzuki, ekonomik fiyatlarıyla bilinen Swift modelinin yeni fiyatlarını duyurdu. Sıfır kilometre bir araç satın almayı düşünenler veya mevcut araçlarını yenilemek isteyenler için Swift, cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.
Fiyatların son dönemdeki artışı, birçok kişiyi araç alımını ertelemeye itse de, Suzuki’nin bu modeli, uygun fiyatlı bir alternatif olarak dikkat çekiyor.
Suzuki Swift, 1.2 litrelik MHEV benzinli motora sahip. Bu motor 83 beygir güç ve 107 Nm tork üretiyor. 6 ileri otomatik şanzıman ile sunulan Swift, ortalama 5,1 litre/100 km yakıt tüketimine sahip.
GL Techno donanım seviyesinde; 15 inç alaşımlı jantlar, LED farlar, otomatik klima, multimedya sistemi, Bluetooth bağlantısı ve direksiyon üzerinden kumandalar gibi donanımlar yer alıyor. GLX Premium donanım seviyesine ise; anahtarsız giriş ve çalıştırma, panoramik cam tavan, deri direksiyon ve ısıtmalı ön koltuklar gibi ek donanımlar ekleniyor.
Suzuki Swift, dört farklı donanım seviyesiyle satışa sunuluyor ve fiyatlar 1.107.000 TL’den başlıyor. En üst donanım seviyesi olan GLX Premium modeli ise 1.227.000 TL’ye kadar ulaşıyor. İşte detaylı fiyat listesi:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:27
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:43
Yatsı 21:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı