Arda Güler gönülleri fethetti! U14 Milli Takımı'na sürpriz ziyaret!

Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Arda Güler, yaptığı hareketle gönülleri fethetti. Arda, 14 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

SPOR 10.05.2024, 14:35
Arda Güler gönülleri fethetti! U14 Milli Takımı'na sürpriz ziyaret!
Sezon başında Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler üst üste sakatlıklar yaşarken sezon içerisinde düzenli forma şansı bulamadı.
Milli futbolcu sakatlık sürecini atlattıktan sonra takıma dönse de maçlarda yeteri kadar süre alamadı.
Real Madrid'in şampiyonluk yolunda avantaj yakalamasıyla forma şansı bulan Arda, bu fırsatı iyi kullandı ve oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bıraktı.
Gelecek sezon Real MAdrid'de kalıp kalmayacağı tartışılan Arda'dan anlamlı bir hareket geldi.
Buna göre Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, ziyarette Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Nüket Küçükel Ezberci de yer aldı. Milli takımın teknik heyetiyle sohbet eden Arda, oyuncuların sorularını yanıtladı. Nüket Küçükel Ezberci de futbolculara hitaben bir konuşma yaptı.
Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Selman Coşkun, ziyaret için Arda Güler'e teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin genç oyunculara ilham verdiğini belirtti.
14 yaş altı milli takım futbolcularına birer krampon hediye eden Arda, daha sonra imza dağıttı ve günün anısına ekibin teknik heyet ve oyuncularıyla fotoğraf çektirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı